Göstermelik çalıştay!

Ziraat Mühendisleri Başkanı Cemil Pehlevan Ortahisar Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen İmar Çalıştayı’nı topa tuttu.

01 Ağustos 2019 Perşembe 09:47
Göstermelik çalıştay!

GÖSTERMELİK YAPILDI

TMMOB Ziraat Mühendisleri Trabzon Şubesi Başkanı Cemil Pehlevan, Ortahisar Belediyesi’nce geçtiğimiz günlerde düzenlenen İmar Çalıştayı’nı sert sözlerle eleştirdi. Pehlevan, çarpık yapılaşmanın ortaya çıkardığı kötü siluete engel olabilmek ve yeni yapılaşma alanlarında estetik bir siluetin ortaya çıkarılması için düzenlenen çalıştayla ilgili “Her şey göstermelik yapılıyor. Yapılanlar yapılıyor, sonra STK’lara ‘Gelin konuşalım’ deniliyor” değerlendirmesinde bulundu.

TARIM ARAZİLERİNE İMAR

Pehlevan, “Zaten kaçak yapılanmalar, plansız şekilde yapılıyor. İmar planı varsa biz imar planına göre hareket edelim. Belediye tarım alanlarını korumalıdır. Tarım alanlarına imar izni veriyorsanız bir yerlerde bir yanlışlık var. Ayrıca 2017’de Ortahisar Belediyesine bu konuda verdiğim dilekçe hâlen cevaplanmadı. Bizi kimse dinlemiyor. Kentin siluetine yapılanlar ortada. Boztepe’nin hâli ortada... Bu şehirde kimse sivil toplum kuruluşlarını dinlemiyor” ifadelerini kullandı.

sonnokta gazetesi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.