Guatemala değil Beşikdüzü'yüz

Belediye Başkanı Uzun, “İlim irfan yuvası ilçemize Guatemala benzeri bir cezaevi yapılmış. İlçemizin adı cinayetlerle anılır durumda. Bu ilçe halkını son derece üzüyor” dedi.

31 Temmuz 2019 Çarşamba 10:35
Guatemala değil Beşikdüzü'yüz

117 MİLYON BORÇ

Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun açıklamalarda bulundu. Uzun, “5 yıl aradan sonra yeniden belediye başkanlığına seçilmek benim için sürpriz olmadı. Bana asıl sürpriz 17 Milyon TL ile bıraktığımız belediyemizi 117 Milyon TL borçla geri almaktı. Bu kadar borç yapılmış belediyenin parkı, bahçesi, plajı, sosyal tesisleri, kendi öz gayrimenkulleri satılmış durumda” dedi.

BÖYLE ANILMAK İSTEMİYORUZ

Uzun sözlerini şöyle sürdürdü: “İlim irfan yuvası ilçemize Guatemala benzeri bir cezaevi yapılmış. İlçemizin adı cinayetlerle anılır durumda. Bu ilçe halkını son derece üzüyor. Bu Şekilde ilçemizin adının anılmasını kesinlikle istemiyoruz. Benim asıl işim yol ve su üzerinedir. Ekiplerimize gece gündüz yollarımızı yapıyoruz halkımızın taleplerini surette yerine getiriyoruz” diye konuştu.

 

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.