Güngör yeniden aday

CHP Trabzon il Başkanı Turgay Güngör parti il binasında düzenlediği basın toplantısı ile yeniden Chp Trabzon İl Başkanlığına adaylığını açıkladı.

28 Aralık 2017 Perşembe 12:59
Güngör yeniden aday

 CHP Trabzon il Başkanı Turgay Güngör parti il binasında düzenlediği basın toplantısı ile yeniden Chp Trabzon İl Başkanlığına adaylığını açıkladı.Toplantıya il başkanlığı için adaylıklarını açıklayan  Güzide Uzun ve Ferda Kudunoğlu da katıldı.Güngör,Güzel ülkemizi AK Parti iktidarı sayısal bir meclis çoğunlu ve baskıcı bir anlayışla yönetmektedir. Son yıllarda sürdürülen yanlış ve tutarsız politikalar sonucu çok zor bir dönem geçirmekteyiz. AK Parti politikaları hiç bir konuya çözüm getirmemiştir. Ülke hak, hukuk aranan bir hal almaya başlamıştır. Hukukun üstünlüğü değil üstünlerin hukuku geçerlidir. Borçlarımızda bırakınız komşuları Avrupa birliği dahil bir kaç Arap ülkeleri haricinde komşularımız arasında dostumuz kalmamıştır.

Ülkemizde son iki yıla baktığımızda 15 Temmuz, 20 Temmuz OHAL, 16 Nisan Anayasa referandumu yaşadık. 16 Nisan refarandumu ile kabul edildi ve fiilen uygulanmaya başladı. Bu durum ülkemizin ve demokrasimizin geleceği açısından büyük bir tehlikedir. Bunun adı tek adam rejimi diktatörlüktür. Buna asla izin vermeyeceğiz.Geride kalan 2 yıllık süreçte, referandum harici bir seçim yaşanmamıştır. Trabzon’da daha önceki seçimlerde aldığımız oyların az olması bunu büyük bir sorun olarak görmekteyiz. Buna çözüm için aday oluyorum. Son yerel seçimler Maçka ve Beşikdüzü Belediyelerini geri almak, Düzköy’ü tekrar kazanmak, ve başta Büyükşehir ve Ortahisar belediyeleri olmak üzere tüm belediye başkanlıklarına güçlü bir aday çıkarmak için seçimlere güçlü girmek için aday oluyorum

Bundan sonra parti disiplini konusunda çok ciddi bir şekilde çalışacağız. Milletvekili seçimlerinde her ne olursa olsun ön seçim yapılacağının sözünü veriyorum. Eğer kongre delegelerimiz yeniden yönetim yetkisi verirse oluşacak yönetimimiz kimsenin adamı veya adayı değil Atatürk’ün kurduğu yapının adamı olacaktır. Biliyorsunuz tüzüğümüz gereği seçimlerin çarşaf listeyle yapılması gerekir. Son seçimlerde blok listeyle kongreler gerçekleşmektedir. Bu konuda çarşaf liste ile de yapılsa blok listelede yapılsa sorun olmaz. Kim seçilirse seçilsin seçilen yönetim kurulu ile birlikte çalışacaktır dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.