Gürsoy: Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Arsin Yatırım Adası için teşekkür etti.

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, Cumhurbaşkanı kararıyla Arsin Yatırım Adası Endüstri Bölgesinin Resmi Gazetede ilan edilmesinden dolayı Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

24 Ağustos 2019 Cumartesi 12:33
Gürsoy: Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Arsin Yatırım Adası için teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon’daki toplu açılış töreni öncesinde Resmi Gazetede yayınlanan bu karar Arsin ve Trabzon’da memnuniyetle karşılandı. Yatırım Adasının Arsin, Trabzon ve Doğu Karadeniz Bölgesi için tarihi bir proje olduğunu ifade eden Başkan Gürsoy, “İlçemizin, şehrimizin ve bölgemizin kalkınması noktasında Arsin Yatırım Adası büyük bir önem arz ediyor. Yatırımın yapılacağı alanın Resmi Gazetede ilan edilmesi de bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Projenin ihaleye çıkış tarihi de 17 Eylül olarak belirlenmiştir. Süreç duraksamadan ve dikkatli bir şekilde ilerliyor” dedi. 

MEGA PROJE ARSİN’E HAYIRLI OLSUN

Yaklaşık 4 Milyar TL maliyet öngörülen projenin 277 hektarlık alanda yapılmasının planlandığını ifade eden Başkan Gürsoy, “En başından beri bu önemli ve mega projenin takipçisiydik ve gelinen noktada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a projeye verdikleri önem ve özel destekleri için teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın yanı sıra şehrimizin evladı olan kıymetli bakanlarımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Sayın Berat Albayrak’a, Sayın Mustafa Varank’a, Sayın Cahit Turhan’a, Milletvekillerimiz Muhammet Balta’ya, Adnan Günnar’a, Bahar Ayvazoğlu’na, Salih Cora’ya, AK Parti Trabzon İl Başkanımız Haydar Revi’ye, TTSO Yönetim Kurulu Başkanımız Suat Hacısalihoğlu’na ve emeği geçen her siyasetçi ve bürokratımıza Arsin halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Projenin ilçemize, şehrimize ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Son Güncelleme: 24.08.2019 12:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.