Gürsoy, vatandaşın taleplerini genel müdür Uraloğlu'na iletti

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek vatandaşın taleplerini iletti.

19 Temmuz 2019 Cuma 09:19
Gürsoy, vatandaşın taleplerini genel müdür Uraloğlu'na iletti

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu makamında ziyaret etti. Arsin ilçesinde Karayolları Genel Müdürlüğünü ilgilendiren konularla alakalı hazırladığı raporu Genel Müdür Uraloğlu’na sunan Başkan Gürsoy, “Genel Müdürümüz Sayın Uraloğlu’na ilgi ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi. Görüşmenin Arsin’in lehine sonuçlandığını belirten Gürsoy, “İlçemizde Karayollarını ilgilendiren konularla alakalı hem görsel hem de teknik bilgilerin yer aldığı raporumuzu Genel Müdürümüze teslim ederek sözlü olarak da taleplerimizi ilettik. Üst geçitler, kavşaklar ve ilçe merkezi giriş çıkışıyla alakalı vatandaşımızın bizden istediklerini biz de uygun bir şekilde anlattık. Genel Müdürümüz de hem Arsin’i hem de Trabzon’u gayet iyi biliyor ve taleplerimizle alakalı yardımcı olacağını ifade etti, kendisine hemşerilerim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Gürsoy, Karayolları Genel Müdürü Uraloğlu’nu ziyaretinin ardından da Türkiye Büyük Millet Meclisinde Trabzon Milletvekillerini makamında tek tek ziyaret etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.