Hacısalihoğlu'ndan Genel Başkan Kılıçtaroğlu'na Destek.

Hacısalihoğlu; Genel başkanımıza yapılan ölüm tehdidi karşısında örgütlerimiz, seçmenimiz ve tüm milletimizle birlikte sıkı bir yumruk olduk.

19 Kasım 2020 Perşembe 09:53
Hacısalihoğlu'ndan Genel Başkan Kılıçtaroğlu'na Destek.

CHP Trabzon İl Başkanı Ömer HACISALİHOĞLU ; Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’na yapılan ölüm tehdidi ve çirkin hakaretler karşısında örgütlerimiz,seçmenimiz ve tüm milletimizle birlikte sıkı bir yumruk olduk.Bu tehdit ve seviyesiz hakaret öncelikle demokrasimize ve aslında, demokrasinin vazgeçilmez unsurları olan tüm siyasi partilere,kamu düzenine,milletimizin ahlaki değerlerine ve elbette ki tüm milletimize yapılmıştır. İlk kez yeraltı suç örgütleri siyaset alanına çıkıp müdahale etme cesaretini Cumhur İttifakı döneminde gösterebilmiştir.Bu duruma yol açanlar 18 yıldır demokrasiyi, hukuk devletini tüm kurum ve kuralları ile yerle yeksan eden iktidar ve küçük ortağıdır. Elbette ki devlet gücünü göreceli kullanan iktidarın İçişleri Bakanı ile bağımsız ve tarafsız karar verebilme yetisi işlevsiz bırakılmış yargının durumudur.

ÖRGÜTLERİMİZ,SEÇMENİMİZ VE TÜM MİLLETİMİZLE BİRLİKTE SIKI BİR YUMRUK OLDUK

Kuvayı Milliye ruhuyla kurulmuş ve 2. yüzyılına girecek CHP’yi aklı başında hiç kimse tehdit edemez.98 yıldır bu devlete, bu millete hizmet veren CHP ve aziz milletimiz bu gölgelere haddini bildirecek kudret ve kabiliyettedir. 2. Yüzyıla Çağrı Beyannamesi’ni açıklayan CHP "yeraltı suç örgütleri ile mücadelenin ödün verilmeksizin sürdürülmesinin" gereğine işaret etmişti.Bu açıklamanın ardından yaşanan bu durum CHP’den rahatsız olanları açıkça göstermiştir.CHP ve milletimiz bu suç karşısında, öncelikle bu ortamı yaratan iktidarın tutumunu dikkatle izlemektedir.CHP bu ülkeyi herkes için yaşanabilir bir hale getirmeye kararlıdır.

Son Güncelleme: 19.11.2020 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.