Hacısalihoğlu, Ülkemiz çalışanlarımızın akıl ve alın teriyle gelişiyor

01 Mayıs 2021 Cumartesi 11:26
Hacısalihoğlu, Ülkemiz çalışanlarımızın akıl ve alın teriyle gelişiyor

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, ülkemizin ekonomisinin işveren ve işçilerin emeğiyle büyüdüğünü belirterek, “Akıl ve alın teriyle çalışarak, üreterek ülkemizin geleceğine katkı sağlayan tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum” dedi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, ülke olarak hedeflenen refah seviyesine girişimci, sanayici ve işçilerin ortak emeğiyle ulaşabileceğimizi ifade ederek, “Özellikle son bir yıldır pandemi nedeniyle yaşanan sıkışıklığı yine el ele üreterek, çalışarak aşacağız. Bu zor günlerde üretim gücümüzü ayakta tutan tüm çalışanların bayramını birlik, beraberlik ve dayanışma içinde kutluyoruz. Ülkemizin dünyanın önemli ekonomileri arasında girmesinde fedakâr işçilerimizin payı çok büyüktür. Emek olmadan üretim, gelişme ve kalkınma mümkün değildir. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin geleceğine emekleriyle katkı veren tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.