Halis Güneş:amacımız müşterilerimize iyi hizmet etmektir

Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen oyuncak reyonun satış etkinliğini değerlendirdi.

07 Kasım 2018 Çarşamba 11:07
Halis Güneş:amacımız müşterilerimize iyi hizmet etmektir

Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, hafta sonu Akçakale Plaza’nın 4. Katında 2 bin 500 metre kare alanda açılışı yapılan oyuncak reyonunu ve 2 gün süren satış etkinliğini değerlendirdi. Güneş, Akçakale'de bir tarafı deniz bir tarafı yayla manzarası eşliğinde 2 bin 500 metre kare alanda oyuncak reyonu açıldığını ifade ederek, “Şirketimizin 4. Katını oyuncak reyonu olarak hizmete sunduk. Bölgemizde ki esnaf kardeşlerimize de duyurduk. Bölgemizde Trabzon, Rize, Artvin, Ordu, Giresun, Gümüşhane ve Bayburt ili ile ilçelerinden çok sayıda katılım oldu. Bazı müşterilerimiz projeleri ile geldiler. Müşterilerimiz burada bir arada kaynaştılar, sohbet ettiler, istişare ile aile bağımızı güçlendirdik” dedi.

2018 yılının ticarette güzel geçtiğinin altını çizen Güneş, “Piyasada bizim sektörle ilgili fazla bir sıkıntının olmadığını gördük. Biz bölgemize 750’ye yakın fabrikanın desteğini çekiyoruz. Bu destekle birlikte kaynakları müşterilerimize de sunuyoruz. Mevsim gelmeden çeşitlerimizi reyonlara yerleştiriyoruz. Fabrikalar bölgeye desteklerini veriyorlar. 2018 yılı 2 ay içinde bitiyor. 2019 yılı da inşallah güzel geçecektir. 2019 yılında fabrikaların desteklerini bölgemize çekmeye bölgemizde de bu işi yapanlarla birlikte daha güzel işleri yapmak için istişare edeceğiz. Bir elin nesi iki elin sesi var” diye konuştu.
 
4 mevsim 4 fuar ilkesiyle yola çıktıklarını dile getiren Güneş, “Her yıl 4 etkinlik düşünüyoruz. Her 3 ayda bir müşterilerimizle kaynaşıyoruz. Bu da bize onur ve gurur veriyor. Ürünlere ekranda bakmak başka burada canlı görmek başka. Şirketimizde 100 bin barkot var. Müşterilerimiz buraya gelip çeşidi görüyor. Her satış etkinliğimizden sonra müşterilerimiz bize teşekkür ediyor. Fabrikalar bir adım attı biz bir adım attık müşterilerimize çok güzel kolaylıklar sunduk. Müşterililerimize ödeme kolaylığı sunduk. Güzel bir bereketle açılışımızı kapattık. Diğer açılışlardan daha kalabalık olması beni de mutlu etti. Bölge halkımıza, müşterilerimize ve iş ortaklarımıza teşekkür ediyorum. Allah güzel işler yapmamızı hep güzelliklerle anılmamızı nasip etsin” diye konuştu. 

Son Güncelleme: 07.11.2018 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.