Halkımıza en kaliteli hizmeti sunmak mecburiyetindeyiz

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, Ulaşım Dairesi bünyesinde görev yapan otobüs şoförleri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

25 Kasım 2019 Pazartesi 09:43
Halkımıza en kaliteli hizmeti sunmak mecburiyetindeyiz

EYOF Park'ta düzenlenen toplantıda, toplu taşıma hizmetinin önemine dikkat çeken Adanur, "Halkımıza en kaliteli hizmeti sunmak mecburiyetindeyiz" dedi. 

Toplu taşıma alanında sürdürelen ve planlanan çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunan Adanur, "Belediye otobüs şoförlerimiz, direkt vatandaşlarımızla temasta olan çalışanlarımızdır. Bu noktada çok hassas olmak, her hangi bir takım olumsuzlukların ortaya çıkmasına fırsat tanımadan halkımıza en iyi hizmeti sunmak durumundayız. Bizler Trabzon halkına hizmet vermek için buradayız. Hiç kimsenin halka hizmette bir takım aksaklıklara sebep olmaya hakkı yoktur. Bu noktada herkesin hassasiyetle hareket edeceğini biliyorum" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nun, belediye çalışanlarının maddi durumlarının iyileştirilmesi için ciddi fedakarlıklarda bulunduğunu kaydeden Adanur, sözlerini şöyle sürdürdü: "Başkanımız, göreve başlamasının ardından çalışanlarımızın maddi imkanlarını iyileştirmiş, geriye dönük alacaklarını da tek seferde peşin olarak ödemiştir. Ayrıca şoförlerimize sabahları çorba ikramına başkanılacaktır. Bundan sonrada imkanlar ölçüsünde çalışanlarımızın durumunun iyileştirilmesi için çalışmalarımız olacaktır. Bizlerde halkımıza kaliteli, herkesin memnun kalacağı hizmeti sunmak mecburiyetindeyiz."

Büyükşehir Belediyesinin toplu taşıma hizmetinde kalitenin arttırılması ve ulaşım ağının genişletilmesi için çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Adanur, sözlerini şu şekilde tamamladı: "Bu kapsamda 20 adet, yeni ve engelli uyumlu otobüs alıyoruz. Yeni otobüslerimizi yakın zamanda hizmete sokacağız. Trabzon genelinde trafiğin en iyi şekilde planlanması ve hizmetlerin üst kalite ile sürdürülmesi için Trabzon Ulaşım A.Ş. kurulmuştur. Gerek trafik sorununun çözümü, gerekse hizmette kalitenin arttırılması için çok ciddi çalışmalar yapacağız. Özel sektör mantığı ile kaliteli hizmet üreceteceğiz. İnşallah hep birlikte sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirerek önemli başarılara imza atacağız."

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur'un, belediye otobüs şoförleri ile gerçekleştirdiği istişare toplantısında, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kurtuluş, Ulaşım Dairesi Başkanı Başkanı Osman Gökhan Bali ve Ulaşım Dairesi çalışanları hazır bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.