Hamam çimeni avlusu şenlendi

Akçaabat Belediyesi tarafından yaptırılan el sanatları satış büfeleri faaliyete geçti.

26 Haziran 2018 Salı 11:14
Hamam çimeni avlusu şenlendi

Hamam Çimeni Avlusuna kurulan 20 adet ahşap büfede kadınların el emeği göz nuru, yöremize ait el sanatları satışı başladı. Kazaziye, el işi, süs eşyası, çeyizlikler ve daha birçok yöresel el işlerinin satışa sunulduğu büfeler, yöre halkı tarafından da oldukça ilgi görüyor.

Faaliyete geçen büfeleri ziyaret edip hanımlarla bir süre sohbet eden Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, kadınların göz alıcı el işi ürünlerini sergilemekte mekan sıkıntısının büfelerle birlikte büyük oranda ortadan kalktığını belirtti. Avluya kurulan büfelerin hem ekonomik hem de kültürel bir hizmet olduğunu vurgulayan Başkan Türkmen, daha şimdiden ilgi odağı haline geldiğini dile getirdi. Başkan Türkmen, büfelerin işlerlik kazanmasıyla Hamam Çimeni avlusunda adeta bir renk cümbüşünün yaşandığını söyleyerek hanımlara bol kazançlar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.