Hayalimiz bu değildi

Milletvekili Cora: “Trabzon Üniversitesinden beklediğimiz, hayal ettiğimiz sonuç bu değildi.”

06 Ocak 2020 Pazartesi 11:20
Hayalimiz bu değildi

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora , “ölü doğan üniversite” olarak görülen ve geçtiğimiz günlerde yanmayan kaloriferleriyle gündeme gelen Trabzon Üniversitesi ile ilgili “Trabzon Üniversitesi yeni kuruldu. Ancak Trabzon Üniversitesinden beklediğimiz, hayal ettiğimiz sonuç bu değildi. Farklı hayallerle biz bu üniversiteyi kurduk.” dedi.

TRABZONSUZ DÜŞÜNÜLEMEZ

Cora demir yolu ile ilgili de konuşarak “Güzergâha coğrafya karar verecek. Demir yolu her koşulda Trabzon’dan geçecek. Zaten adı Erzincan-Trabzon demir yoludur. Trabzon’un bu konuda öncü davranmasıyla birlikte demir yolu gündeme gelmiştir. Böyle bir durumda Trabzonsuz bir demir yolu düşünülemez. Muhtemelen aksaklık olmazsa 2021’de yapım ihalesi gerçekleşir, 2023’te bazı güzergâhlarda rayı görürüz.”

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.