Hedefimiz marka belediyecilik

Arsin Belediyesi Başkan aday adayı Sedat Özbakır “Marka belediyeciliğin öncüsü liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kervanında sorumluluk alarak teşkilatlarımız ekibim ve arkadaşlarımla beraber ilçemize hizmet etmek istiyoruz” dedi

15 Kasım 2018 Perşembe 10:02
Hedefimiz marka belediyecilik

Türkiye Gençlik Vakfı Arsin İlçe Temsilciliği görevinden istifa ederek AK Parti’den Arsin Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklayan Sedat Özbakır açıklamalarda bulundu. 4 yıldır Genç Arsinliler Derneği’nde başkanlık da yapan genç belediye başkan aday adayı, Arsin Belediyesi Başkan aday adayı olarak hedeflerini anlattı.Arsin’e hizmet sevdalısı olduklarını kaydeden Özbakır, “36 mahallemizin alt yapı, üst Yapı, imar, ulaşım, sosyal kültürel ve tarımsal alanda partimizin vizyon hedefi olan 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hazırlanmasına yardımcı olmak için aday adayı oldum” dedi.

İşte Özbakır’ın açıklamaları:

DAVA ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Partimizin bütün kademelerinde bugüne kadar ilçemize hizmet etmiş olan ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine Belediye Başkanımıza ve Belediye Meclis üyelerine belediye personeli arkadaşlarımıza İlçe Kadın Kollarımıza, İlçe Gençlik kollarımıza, mahalle başkanlarımıza kısacası davamıza hizmet eden bütün arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarını sunarken bu hizmet kervanında yol almış rahmeti rahmana kavuşanlara Allah'tan rahmet diliyorum.

FINDIKLI BELEDİYESİ’NDE ÇALIŞTIM

1983 yılında Arsin'de doğdum. İlk-ortaokulu Arsin'de lise öğrenimini Araklı'da lisansımı Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi eğitimini tamamlayarak bitirdim. Askerlik görevimi Osmaniye ilinde kısa dönem yaptım. Ben 1999-2014 yılları arası ilçemiz Fındıklı Belediyesi'nde Mali Hizmetler biriminde muhasebe sorumlusu olarak çalıştım. 2014 yılından bugüne kadar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde muhasebe şefi olarak çalıştım.

GÖNÜLLÜ HİZMET ETTİK

4 yıl kurucu olduğum Genç Arsinliler Derneği'nde Başkanlık yaptım. 2 yıl süre ile Türkiye Gençlik Vakfı Arsin İlçe Başkanlığı görevini yaptım.  15 yıllık STK geçmişimizle köy okulları projesi  5 işletme ve 5 kitaplık projesi engelliler için geri dönüşüm projesi, çocuk hakları projesi, kitap kardeşliği projesi, kariyer sohbetleri, resim yarışması, şiir yarışması, Şehitlik Hatıra Ormanı, yaz okulu programları gibi ilçemizin kurum ve kuruluşları mahalle ve en ücra köşesine kadar gönüllü olarak hizmet ederek bu projelere imza attık.

İLÇEMİZE HİZMET  ETMEK İSTİYORUZ

Marka belediyeciliğin öncüsü liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kervanında sorumluluk alarak teşkilatlarımız ekibim ve arkadaşlarımla beraber ilçemize hizmet etmek istiyoruz. Belediyeciliğin Üstadı Sayın Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımızın hizmet kervanında yer almak bizlere gurur verecektir. Güzel ilçemiz Arsin’e hizmet amacıyla çıktığım bu yolda eğitim camiası, STK çalışmaları ve belediyecilik alanındaki bilgi birikimimi ilçemizin tamamına hizmet olarak yansıtmak istiyorum.

YARDIMCI OLACAĞIZ

15 yıl görev yaptığım belediye geçmişim 4 yıllık eğitim camiası geçmişim ve 15 yıllık STK çalışmalarında çocukların, gençlerin, kadınların, engellilerin, orta yaşlıların ve yaşlıların istekleri ve talepleri ve düşüncelerini analiz ederek projelere nasıl dönüştürüleceğini somutlaştırdık.  Yapacağımız çalışmalar ve uygulayacağımız projelerle başta ilçe merkezi olmak üzere 36 mahallemizin altyapı, üstyapı, imar, ulaşım, sosyal kültürel ve tarımsal alanda partimizin vizyon hedefi olan 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hazırlanmasına yardımcı olmak için aday adayı oldum.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ilçemiz güzel yatırımlar ve hizmetleri almıştır. Marka belediyeciliğin mimarı Sayın Cumhurbaşkanımızın koyduğu ilkeler ve gösterdiği hedefler doğrultusunda bu hizmetleri daha ileriye getirmek için var gücümüzle çalışacağız bugüne kadar görev aldığım belediyecilik geçmişim, eğitim camiası geçmişim ve birçok alanda başarılı çalışmalar ve projeler ürettiğim STK’larda belirleyici olarak roller aldım. İlçemizin her mahallesinin bütün ihtiyaçlarını biliyor ve daha yaşanılabilir örnek bir ilçe olması için var gücümüzle çalışmak için aday adayı oldum.

BAŞKANIMIZ ŞEN DEVAM EDERSE ONUNLAYIZ

Arsin Belediye Başkanımız Erdem Şen’e ilçemize bugüne kadar yapmış olduğu katılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Onun döneminde ilçemiz güzel yatırımlar aldı. Başkanımız devam ettiği sürece başkanımızla yola devam ederiz. Onun yanında yer alırız. Sonuçta biz hepimiz AK Partiliyiz. AK Parti’den ilçemize kim aday gösterilirse onunla beraber oluruz. Eğer Genel Merkezimiz tarafından biz aday gösterilirsek diğer aday adayı arkadaşlarımızın da bizlerle olmasını talep ederiz.

VATANDAŞLARIMIZ EN İYİSİNE LAYIKTIR

Hepimiz Arsin için aday adayı olduk. Hepimizin gayesi Arsin’imizin marka değerini artırmaktır. Başkanımız Erdem Şen’in yapmış olduğu başarılı çalışmaların, yatırımların üzerine yenilerini eklemektir. Arsinli tüm vatandaşlarımız en iyisine layıktır. Onlara en iyi hizmetler layıktır. Bu yüzden onlar için en iyisinin seçileceğine inanıyorum.

TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYDULAR

Öte yandan şunu da eklemek isterim; kuruluşundan bugüne kadar ilçemize hizmet etmiş olan taş üstüne taş koyanlara teşekkür ederim.  Ahirete göçmüş olan bütün büyüklerimize rahmet diliyor hizmet maksadıyla yola çıkmış olan değerli aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Allah yardımcımız olsun.

Sonnokta gazetesi 

Son Güncelleme: 15.11.2018 10:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.