Her şey Trabzon İçin

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bakan Yardımcısı Fatma Varank, TOKİ Başkanı Ömer Bulut, AK Parti Trabzon Milletvekilleri, İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Trabzon’da devam eden ve yapılması planlanan projeleri masaya yatırdı.

04 Temmuz 2019 Perşembe 15:11
Her şey Trabzon İçin

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bakan Yardımcısı Fatma Varank, TOKİ Başkanı Ömer Bulut, İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Salih Cora ve Bahar Ayvazoğlu Başkent Ankara’da Trabzon’u masaya yatırdı.

TRABZON MASAYA YATIRILDI

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, toplantıda Trabzon’da devam eden çömlekçi ve tabakhane kentsel dönüşüm projesi, Avni Aker Millet Bahçesi, Altyapı (TİSKi) yatırımlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunduklarını belirtti.

MİLLET BAHÇESİ REVİZE EDİLECEK

Milletvekili Salih Cora, “Kıymetli bakanımızın şehrimize gösterdiği ilgi, projelerimizi yakın takibi, olaylara yaklaşımı, güleryüzü, pratik ve çözüm odaklı yönetim anlayışı ile gündeme getirdiğimiz konularla ilgili verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Kentsel dönüşümü hızlandıracak, altyapıda yatırım ortamını iyileştirecek kaynağın temini hususunda beklentilerimiz karşılanmıştır. İhalesini gerçekleştirdiğimiz millet bahçesinde mevcut kapalı otoparkın kapasitesinin artırılması için projesinin revize edilmesine karar verildi” dedi.

Son Güncelleme: 04.07.2019 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.