Her ulusun tarihinde kahramanlar yatar

MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli,Atatürk'ün ölüm yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında Her ulusun tarihinde kahramanlar yatar dedi.

09 Kasım 2018 Cuma 10:27
Her ulusun tarihinde kahramanlar yatar

MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli,mesajında Her ulusun tarihinde kahramanlar yatar.

Kahraman bolluğu bakımından ırklar arasında en şanslı ırk ise TÜRK IRKIDIR.Tarihimizdeki kahramanlardan biride; Anadolu’daki Son TÜRK DEVLETİMİZİN kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk’tür.Her sene olduğu gibi bu senede ATATÜRK’ümüzün aramızdan ayrılışının üzüntüsünü yaşadığımız bir gündeyiz.

Bugün günlerden 10 Kasım...

Ulu önder Atatürk yaşamı boyunca milleti için çalışmış dünyada nadir liderlerden biridir. Ömrü yettiğince bize kazandırdığı değerler ile ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarmıştır.Atatürk’ ü önce tanımalı ardından yurdumuz ve TÜRK MİLLETİ için yaptıklarını anlamalı ve anlatmalıyız.Atatürk çok çalıştı ve kısa ömründe birçok başarı elde ederek, yorularak aramızdan ayrıldı. Ancak bizler ATATÜRK’ün evlatları olarak yarıda bıraktığı işleri tamamlamalı;TÜRKİYE Cumhuriyeti’ni sonsuza dek ayakta tutmak ve TÜRK MİLLETİ’ni muasır medeniyetler içerisinde en üstünü yapmak için çaba göstermeliyiz.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANLIĞI olarak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve nezdinde tüm şehitlerimize Allah(c.c)’tan rahmet diliyoruz.

Allah(c.c) mekânlarını cennet eylesin.

Ne mutlu TÜRK’üm diyene.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.