Heyecanlı genel kurul

Trabzon Ortahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi üyeleri Mevcut Başkan Serkan Selim'le yola devam dedi

21 Ekim 2018 Pazar 12:53
Heyecanlı genel kurul

Trabzon Ortahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2. Genel Kurulu  yapıldı.Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı genel kurulda üyeler seçim istemeyerek Mevcut Başkan Serkan Selim'le yola devam dedi.

491 delege tek tek kontrol edilerek içeri alnırken salona noter onayı olmayan vekaletname ile girmek isteyenlere mevcut başkan karşı çıkarken bakanlık yetkilisi salona girebilirlerler dedi.Genel kurulda seçim maddesi geçmezken  Serkan Selim görevine 2020 yılına kadar sürdürecek.

Genel kurul sonrasında mikrofonlarımıza özel açıklamalarda bulunan Başkan  Serkan  Selim ,güzel bir genel kurulumuz oldu şükürler olsun ki üyelerimiz bizi tercih etti.Buna rağmen itiraz ediyorlar uygunsuz hareket ettiğimizi söylüyorlar.Maalesef üzülerek söylüyoruzki bu işe siyaset bulaşmıştır biz siyasetin bulaşmasını istemiyoruz ülkemizin başında olanlarında bunları görmesini istiyoruz .Noter onayı olmayan kişilerin solana girmesine izin vermedik  çünkü veremezdik bu doğru olmazdı ancak bakanlık yetkilisi girebilir dedi tamamen yetkili taraflı olarak buraya gelmiştir diye konuştu.  

Son Güncelleme: 23.10.2018 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.