Hugo ve Edgar'dan Fenerbahçe’ye net mesaj!

Ligin ikinci yarısında oynanan 5 maçta kalesinde sadece 1 gol gören Trabzonspor’da savunma oyuncuları Vitor Hugo ve Edgar Ie’nin Fenerbahçe’ye mesajı net…

25 Şubat 2021 Perşembe 10:10
Hugo ve Edgar'dan Fenerbahçe’ye net mesaj!

SONNOKTA SPOR MERKEZİTrabzonspor’da Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe maçında en büyük silahlar şüphesiz savunma oyuncuları Vitor Hugo ve Edgar Ie olacak. Yakaladıkları uyumla ligin en iyi savunma ikilisi olarak gösterilen Hugo ve Edgar, Sarı-lacivertlilere mesajı net bir şekilde veriyor.

Süper Lig'in ikinci yarısında oynadığı 5 maçta kalesinde sadece 1 gol gören Karadeniz temsilcisi, son 4 müsabakada ise kalesini gole kapatırken Hugo ve Edgar’ın bu tablonun ortaya çıkmasında büyük rol oynadı.

Bordo-mavili takım Vitor Hugo ile Edgar IE’nin birlikte oynadığı maçlarda en son golü ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği maçın 29. dakikasında görmüştü.

421 dakikadır kalesini gole kapatan Karadeniz ekibinde Brezilyalı futbolcu Hugo ve Portekizli futbolcu Edgar, Fenerbahçe’ye de karşı da en iyi savunmayı yapıp kaleyi gole kapatacaklarını söylüyorlar.

Bordo-Mavili futbolseverler ikilinin Trabzonspor’un en büyük silahları olduğunu belirtiyorlar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.