Hüseyin Örs: Uzungöl uzun havuz oldu!

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs Trabzon’un sorunlarını TBMM kürsüsünde dile getirmeye devam ediyor.

30 Kasım 2018 Cuma 16:52
Hüseyin Örs: Uzungöl uzun havuz oldu!

İYİ Parti  Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs Çevre Kanunu hakkında yaptığı konuşmada Trabzon’un en büyük sorunu plansız yapılaşma ve betonlaşma diyerek dikkatleri çarpık kentleşmeye çekti. Örs, TBMM’de Uzungöl’ü gündeme  getirerek “Trabzon son 15 yılda tarihini utandıracak, yaşayanları usandıracak derecede imar ihlallerinin yaşandığı bir kent olmuştur. Şöyle bir bakıyorum Uzungöl’e bugün Uzungöl kartpostallardaki Uzungöl değil, kırmızı benekli alabalıkların yaşadığı Uzungöl hiç değil. Son 15 yılda gölün doğal yapısı ve çevresindeki ekolojik yapı bozulmuş ve son olarak da kenarına beton duvar örülerek UZUNGÖL olmaktan çıkarılıp “UZUNHAVUZ” haline dönüştürülmüştür.” dedi. Örs konuşması sırasında Uzungöl’e ait eski ve yeni fotoğrafları TBMM kürsüsünde milletvekillerine göstererek, burayı görünce içim acıyor, yüreğim yanıyor” dedi.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs konuşmasının son bölümünde “Trabzon’da ihmal edilen unutturulan ve geçiştirilen projeleri tekrar gündeme taşımak, takipçisi olmak, vatandaşlarımızın mağduriyetlerini TBMM’de dile getirmek ve çözüm için ortak akılla hareket edilmesinin yolunu açmak en önde gelen vazifemdir” dedi.

Son Güncelleme: 30.11.2018 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.