İclal Aydın okurlarıyla buluştu

Kitapseverleri başka dünyalara götüren eserleri ve yazarları kitap tutkunlarıyla buluşturmaya devam eden D&R, Trabzon Meydan Mağaza açılışında günümüz edebiyatının başarılı kalemlerinden İclal Aydın’ı Trabzonlularla buluşturdu.

26 Kasım 2018 Pazartesi 15:09
İclal Aydın okurlarıyla buluştu

İclal Aydın, D&R Trabzon Meydan mağazasında gerçekleşen imza gününde çok satanlar listesinde üst sıralarda yer alan kitaplarını okurları için imzaladı. İmza günü için gelen İclal Aydın hayranları, uzun kuyruklar oluştururken sevenlerinin gösterdiği ilgiden çok mutlu olan Aydın, okurlarını kırmayıp onlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Trabzon Meydan’da yer alan tarihi binanın dokusu bozulmadan restore edilmesiyle hizmete açılan D&R, 150 m2’lik alanda 15 bin ürün çeşidiyle hizmet veriyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.