İhale iptal edildi kafalar karıştı !

Samsun-Ordu demir yolu ihalesi iptal edildi, yeni ihaleye ne zaman çıkılacağı henüz belli değilken kafalardaki soru işaretleri arttı.

31 Aralık 2019 Salı 09:16
İhale iptal edildi kafalar karıştı !

ERZİNCAN ETÜDÜ SÜRÜYOR

Trabzon’da bir yandan tartışması süren diğer yandan da Erzincan-Trabzon hattında gerçekleştirilen etüt proje ihalesiyle ilgili çalışmaları devam eden demir yoluyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerce Türkiye Cumhuriyet Devlet Demiryollarının ihaleye açtığı Ordu-Samsun demir yolu etüt proje ihalesi geçtiğimiz günlerde iptal edildi.

ŞARTNAMEYE UYGUN DEĞİL

İhale ilanıyla birlikte demir yolu hattının batıdan mı geleceği yönündeki iddialar güçlenirken 25 Aralık’ta etüt, proje, mühendislik ve danışmanlık hizmet alımı işi danışmanlık hizmeti işi için açılan ihalenin iptal edilmesi kafalardaki soru işaretlerini artırdı. İhalenin teknik şartnamenin uygun olmaması nedeniyle iptal edildiği belirtildi.

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.