İki proje bir çelişki

Büyükşehir Belediyesi yolla birlikte denizden kopan halkı denizle buluşturmak için Gülcemal’i yapıyor, Karayolları ise beton set çekip Akçaabat’ın sahille olan bağını kopartmak istiyor.

24 Eylül 2019 Salı 09:29
İki proje bir çelişki

AYNI ANDA YÜRÜRLÜKTE

Trabzon Beşirli sahilinde yapılan Gülcemal deniz dolgusu projesiyle Trabzon halkının denizle barışması amaçlanırken Akçaabat’ta ise sahilden geçirilecek yolla birlikte vatandaşların denizle arasına set çekilmek isteniyor. Yapılan bilim araştırmalarıyla da ortaya konan “Karadeniz Sahil Yolu halkı denizden kopardı” şeklindeki tespiti kimse umursamazken, Trabzon’daki birbiriyle çelişkili iki proje aynı anda yürürlüğe koyuluyor.

BÜYÜKŞEHİR VE KARAYOLLARI

Trabzon Büyükşehir Belediyesince vatandaşın denizle daha da buluşabilmesi adına Gülcemal Projesi’ni ortaya koyarken, Karayolları ise birkaç kilometre batıda sahili vatandaştan kopartma adına plan yapıyor. İlçeye bağlı Kavaklı’dan başlayarak Yıldızlı’ya kadar sahilden yol geçirme planı derinden yürütmeye çalışılırken bu girişimin önüne geçilmesi adına kimse elini taşın altına koymuyor. Akıllara ise iki proje arasındaki çelişki geliyor.

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.