İl Başkanı Kuvvetli'den özellikle yaşlılara ‘Evde Kal’ çağrısı

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’yi de etkisi altına alan Coronavirüs’ün zararlarının azaltılması için önerilerde bulundu. Özellikle yaşlıların bilinçlenmesi gerektiğini belirten Kuvvetli, ‘Evde Kal’ çağrısı yaptı.

20 Mart 2020 Cuma 13:40
İl Başkanı Kuvvetli'den özellikle yaşlılara  ‘Evde Kal’ çağrısı

İşte İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli’nin çağrısı: “İYİ Parti olarak, dünyayı tehdit ettiği gibi ülkemizde de tehlike saçan Coronavirüs’ün (Covid-19) daha fazla can kaybına yol açmaması amacıyla yapılan uyarılara, toplumun tamamının hassasiyet göstererek uyması çağrısını yapıyoruz. Tüm bilgilendirme ve çağrılara rağmen ‘bana bir şey olmaz’ mantığıyla sokağa çıkmaktan vazgeçmeyen yaşlılarımızı; ciddi risk altında olduklarını belirterek evlerinde kalmaya davet ediyoruz. Toplum sağlığı açısından; yaşlılarımızın bu yanlışlarına karşı bilgilendirme yapmak son derece önemlidir. Lütfen 35 yaş altındaki tüm insanlarımız bugün itibari ile 60 yaş üstü tüm akrabalarına, bu süreçte yapılan bütün uyarılara uymaları gerektiğini gerekçeleriyle ifade etsin ve sokağa çıkmamaları yönünde telkinde bulunsun.

Bu süreçte her şeyi devletimizden beklemek yanlış olacaktır. Bizler de İYİ Parti olarak toplum sağlığının sağlanmasının, bilinçli bir topluma bağlı olduğunu belirterek milletimizi resmi olmayan açıklamalara inanmamaya, tokalaşmak, sarılmak gibi fiziksel temaslardan kaçınmaya, ellerini sık sık yıkamaya, yaşlılarımıza yönelik bilinçlendirme çalışmalarına katkı sağlamaya davet ediyoruz. Bunu başarabilirsek gerçekten bu süreçte yaşlılarımıza hem moral motivasyon sağlamış oluruz hem de tanıdığı, güvendiği, sevdiği birinden virüsün ne kadar büyük bir tehdit olduğunu duymasını sağlamış oluruz. Hastalığın ülkemize daha fazla zarar vermemesi için EVDE KAL TÜRKİYE!”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.