İl Başkanı Mumcu Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ilk ziyaretlerine AK Parti'nin kurucu isimlerinden başladı.

28 Ocak 2021 Perşembe 17:14
İl Başkanı Mumcu Ziyaretlerini Sürdürüyor

Ak Parti'nin kurucu il başkanı İbrahim Keskin, kuruluşta büyük emekleri olan; eski il başkanı Ali Rıza Akdeniz, Kurucu Merkez İlçe Başkanı Mustafa Yanmış, Kurucu İl Yönetim Kurulu üyesi ve eski Trabzon Belediye Başkanı Niyazi Sürmen'i ziyaret eden Mumcu "Partimizin kurucularının her biri bizim için birbirinden değerli mihenk taşıdır. Bizler bu başarılara onlar sayesinde ulaştık.  Değerlerimizin farkındayız. Bu gün biz de aynı hassasiyetlerle partimizi daha ileriye taşıyacağız."dedi. 


AK Parti'nin kuruluşunun Milletimize umut ışığı olduğunu belirten Mumcu "Partimizin Kuruluşunda elini taşın altına koyan değerli isimler, kurucu irademiz bizim her zaman fahri danışma kurulumuz olacak. Partimizde emeği olan herkesle el ele vererek 2023 seçimlerinden inşallah zaferle çıkacağız. İstişare kanallarımızı sürekli açık tutacağız. Çalışma ve faaliyetlerimize, kurucu irademizle ortak akıl oluşturarak devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 29.01.2021 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.