İl Başkanı Revi'den Trabzonlulara ve teşkilat üyelerine teşekkür

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi dün gerçekleştirilen 6. Olağan İl Kongresine katılarak ilgi gösteren tüm Trabzonlulara ve kongrenin coşkulu bir şekilde gerçekleşmesinde emeği olan bütün teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

26 Mart 2018 Pazartesi 12:51
İl Başkanı Revi'den Trabzonlulara ve teşkilat üyelerine teşekkür

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşen AK Parti Trabzon 6. İl Olağan Kongresiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 
AK Parti Trabzon 6. İl Olağan Kongresine katılaran AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a büyük ilgi gösteren Trabzonlulara Teşekkür eden Revi göreve gelen yeni yönetim kurulunu tebrik etti. 
Trabzonluların 7’den 77’ye Dünya Lideri Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Karşılamak için kongre alanına geldiğini ifade eden Revi “Ülkemizin yurt içinde ve yurt dışında teröre karşı verdiği büyük mücadelede Trabzonlular bu yoğun katılım ile Dünya Liderinin arkasında durarak dünyaya büyük bir mesaj vermiştir. Trabzon, liderinin yanındadır, Türkiye liderinin yanındadır.” dedi. 
Kongrenin gerçekleştiği Hayri Gür Spor Salonunun tıklım tıklım dolu olduğunu belirten Revi şunları söyledi: “Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Trabzonlular büyük bir heyecanla kendine yakışır bir şekilde karşıladı. Bu büyük coşkudan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan oldukça memnun kaldı. Bu tablonun gerçekleşmesinde emeği olan başta katılım sağlayarak bizleri onurlandıran Trabzon halkına, AK Parti İl Teşkilatımıza, İlçe Teşkilatlarımıza, İl ve İlçe Gençlik Kolları Teşkilatlarımıza, İl ve İlçe Kadın Kolları Teşkilatlarımıza, Üniversite Teşkilatımıza ve bütün AK Parti sevdalılarına cani gönülden teşekkür ediyorum.“ 
6. İl Olağan Kongresinin Gerçekleşmesiyle 2019 seçimlerinin hazırlıklarına başlandığını ifade eden Revi “Gerçekleştirdiğimiz kongre ile 2019 seçim çalışmaları fiili olarak başlamıştır. Kongrede oluşan coşku ve kardeşliği muhafaza edeceğiz. Bizler AK Parti ailesi olarak her kongrede daha da büyüyen bir yapıya sahibiz. Her seçimde oyumuzu arttırdığımız gibi gerçekleştirdiğimiz her kongrede de daha da büyüyoruz. Bu coşku ve heyecanla 2019 seçimlerinde büyük bir zaferle çıkacağız.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.