İl başkanı Revi'den yeni yıl mesajı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı .

31 Aralık 2018 Pazartesi 14:18
İl başkanı Revi'den yeni yıl mesajı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajda bütün Trabzonluların yeni yılını tebrik ederek 2019'un başarılı bir yıl olmasını diledi. 

2018 yılının acısıyla tatlısıyla geride kaldığını ifade eden Revi "Bir takvim yılının daha sonuna geldik. Zaman çok hızlı bir şekilde geçiyor. Yaşadığımız olumsuzlukların unutulup bir daha yaşanmamasını temenni ederken 2018'de yaşadığımız güzel ve başarılı olan her şeyin de 2019'da artarak devam etmesini diliyorum." dedi. 

AK Parti olarak yeni yıla müjdelerle girdiklerini belirten Revi " Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeni yılın ilk müjdelerini verdi. Özellikle 2 bin 20 TL olarak açıklanan asgari ücret bütün bütün işçi kardeşlerimize yeni yıl müjdesi oldu. 2019'da parti olarak milletimize müjdeler vermeye milletimizin refahını arttırmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.