İl Başkanı Tarım:Sonucu ne olursa olsun doğruları yazmaya devam edeceğim

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ,15 temmuz Demokrasi ve Milli Mücadele gününde vatansever, kahraman Türk askerinden, devletinin, bayrağının yanında aslanlar gibi duran polis güçlerimizden hiç bahsetmemek bu milletin hassasiyetlerine uymamıştır dedi.

16 Temmuz 2019 Salı 15:02
İl Başkanı Tarım:Sonucu ne olursa olsun doğruları yazmaya devam edeceğim

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım , 15 Temmuz programlarını , olanı biteni büyük bir nefretle izlerken, tankların önüne yatan, geçit vermemek için elinden gelen mücadeleyi gösteren vatandaşlarımızı kalbimizin bir köşesine yazdığımızdan kimsenin şüphesi olmasın. fakat hiç bir yerde ve zeminde, vatansever, kahraman Türk askerinden, devletinin, bayrağının yanında aslanlar gibi duran polis güçlerimizden hiç bahsetmemek bu milletin hassasiyetlerine uymamıştır. Mhp il başkanı olarak, darbeyi engellemek isteyen vatandaşlarımızın yanında, bu darbeyi asıl önleyen gizli kahramanların alınlarından öpüyorum.
Ömer halisdemir gibi, Fethi sekin gibi, hain komutanını vuran kahramanımız gibi, darbeye geçit vermeyeceğini açıklayan 1.nci ordu komutanımız gibi, kalkışmayı kabul etmiyoruz, Devletimizin yanındayız açıklamasını yapan liderimiz DEVLET BAHÇELİ gibi.
Sonucu ne olursa olsun doğruları yazmaya devam edeceğim. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.