İl Başkanı Uzun,seçimlerde Chp büyük başarılarla taçlanacaktır

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, “31 Mart yerel seçimler tüm Türkiye’de olacağı gibi Trabzon’da da Cumhuriyet Halk Partisi’nin büyük başarıları ile taçlanacaktır. Çünkü birliğimiz gücümüzden gelmektedir.”

24 Ekim 2018 Çarşamba 12:56
İl Başkanı Uzun,seçimlerde Chp büyük başarılarla taçlanacaktır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanlığı’nın kurduğu Yerel Yönetim Komisyonu’nun ziyaretleri devam ediyor. Komisyon Eğitim-İş ve Eğitim-Sen sendikalarını ziyaret etti. 
31 Mart yerel seçimleri yanaşırken çalışmalarımız tüm ilçelerde ve Ortahisar merkezde yoğun olarak devam etmektedir diyen CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, “Aday aramak değildir amaç, bu kent nasıl bir belediyecilik anlayışı ile yönetilmeli, nasıl bir meclis, nasıl bir belediye başkanı profili istiyoruz üzerinden amaç kendiliğinden oluşacaktır. Ayrıca kent sorunları üzerinden çözüm önerileri odaklı bilgi alma, dinleme üzerine tüm demokratik kitle örgütleri, sivil toplum kuruluşları, dernekler, sendikaları ziyaretlerimiz devam etmektedir” diye konuştu. 

AKP’NİN ZOR ZAMANLARINDA ÇOK MANİDARDIR

Aday adayları isimleri ilkeler üzerinden kendiliğinden gelecektir ve gelmektedir zaten diyen Başkan Güzide Uzun, “Yüksek Seçim Kurulu henüz seçim takvimini açıklamamışken hiçbir siyasi partiden aday adayı açıklaması gelmemişken Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurumsal kimliğini İl Başkanı ve hatta Genel Başkanımız üzerinden yıpratıcı söylemler AKP’nin zor zamanlarında çok manidardır. CHP bir ulu çınardır. Bunu fark edemeyenler ya da anlamak istemeyenler bilmelidirler ki kişiler değil asıl olan partinin kurumsal varlığıdır. 31 Mart yerel seçimler tüm Türkiye’de olacağı gibi Trabzon’da da Cumhuriyet Halk Partisi’nin büyük başarıları ile taçlanacaktır. Çünkü birliğimiz gücümüzden gelmektedir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.