İmamoğlu Akom’u Kasketiyle Yönetiyorakçaabat

11 Mart 2022 Cuma 13:43
İmamoğlu Akom’u Kasketiyle Yönetiyorakçaabat

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da etkisini sürdüren Sibirya kökenli soğuk hava dalgası nedeniyle Afet Koordinasyon Merkezi’nde (AKOM)’da kurmaylarıyla birlikte mesaisini sürdürüyor. 
Kar yağışı öncesi, anı ve sonrası için alınan önlemleri an be an basınla paylaşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun AKOM’da karla mücadeleyi Trabzonspor’da sembol haline gelen kasketiyle yönetmesi dikkatlerden kaçmadı. 
İBB Sözcüsü Murat Ongun ile birlikte sohbet esnasında objektiflere yansıyan bu görüntü “İmamoğlu Trabzonspor mesajı veriyor…” yorumlarına neden oldu… 
Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor taraftarına verdiği mesajda “Stres yapmasınlar, rahat olsunlar, Her şey çok güzel olacak” diyen İmamoğlu’nun hem sözlerinden hem de kasketinden anlaşılıyor ki,  Trabzonspor’un bu yıl ki şampiyonluğuna inancı tam…

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.