İmamoğlu Maçka’da Çocukları Sevindirdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bağışçılarının yardımları Maçka'da 150 ilköğretim öğrencisine ulaştı.

26 Mart 2021 Cuma 10:06
İmamoğlu Maçka’da Çocukları Sevindirdi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı yardım seferberliği Türkiye'nin dört bir köşesini sarıyor. Trabzon'a da ulaşan yardımlar Maçka'da 150 çocuğu sevindirdi. Maçka'ya ihtiyaç sahipleri için gönderilen mont ve botlar CHP Maçka ilçe yönetimi ve  Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Nil Bektaş’ın da  katıldığı programlarla ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. 
İlçede ev ziyaretleri yaparak gelen yardımları dağıtan CHP ilçe Başkanı Av. Nihan GÖKTÜRK,  “İBB Sosyal Hizmetler Koordinatörleri Hakan Savaş Hakan Kaptanoğlu, Turan Akkaya  ve Selim Yazıcı ilçe binamıza ziyarette bulundular. İstanbul Büyükşehir Belediyesi  Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Trabzonlu hemşerimiz Yavuz Saltık’ın kadınların ve çocukların her zaman yanında olduklarına dair mesajlarını ilettiler. Maçka'nın sorunları ile ilgili istişarelerde bulunduk. Merkez ve Esiroğlu mahallelerimizdeki ihtiyaç sahibi çocuklarımıza hediyelerini teker teker ev ziyaretleri yaparak ilettik. Bu çalışmaya vesile olmaktan gururluyuz. Başta hemşehrimiz Sayın Ekrem İmamoğlu olmak Sayın Yavuz Saltık ve misafirlerimize, ayrıca Kadın Kolları İl Başkanımız Sayın Ayşe Nil Bektaş ile yönetim kuruluna teşekkür ederiz" dedi.

Son Güncelleme: 26.03.2021 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.