İMO Trabzon Şubesi kahvaltıda bir araya geldi

27 Eylül 2021 Pazartesi 10:53
İMO Trabzon Şubesi kahvaltıda bir araya geldi

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Trabzon Şubesi sabah kahvaltısı organizasyonunda bir araya geldi. Hayal Vadisi Restoranda düzenlenen kahvaltı programına İMO Trabzon Şube Başkanı Muzaffer Aydın, oda yönetimi ve inşaat mühendisleri katıldı. Pandemi dolayısı ile yaklaşık 2 yıldır yapılamayan sabah kahvaltısı, sonbahar mevsimi ile yapıldı. Oda Başkanı Muzaffer Aydın, geleneksel olan kahvaltı programında üyeler ile bir arada olmanın mutluğunu yaşadığını belirterek, “Oda olarak her yıl geleneksel bahar kahvaltımızı düzenliyorduk. Pandemi dolayısı ile 2 yıldır üyelerimiz ile bir araya gelemedik. Normalleşme ile birlikte baharda yapamadığımız kahvaltı programını sonbaharda yaptık. Oda üyelerimiz ile kaynaştık, bir beraber olduk. sohbet ettik” dedi. 

Pandeminin tüm ülkede olduğu gibi sektör çalışmalarını da sekteye uğrattığını söyleyen Aydın "Zaman zaman evlerimize hapsolduğumuz, sosyal mesafe kavramıyla yaşamaya başladığımız bu süreçte elbette ki sizlerden uzak kaldık. Planlamış olduğumuz ve sosyal olarak bizleri kaynaştıran eğitim ve seminerlerimizi yapamaz, yan yana gelemez olduk. Üzülerek ifade ediyorum ki; dünya ile birlikte ülkemizi de derinden etkileyen Covid 19 salgını birçok vatandaşımızla birlikte sevdiğimiz meslektaşlarımızı da aramızdan aldı. Hayatını kaybeden bütün meslektaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun. İMO Trabzon ailesi her geçen yıl büyüyor. Bizler kocaman bir aileyiz. Ekonomik şartların bütün zorluklarına, işsizliğin artmasına ve pandemi sebebiyle hayat şartlarının daha da zorlaşıyor olmasına rağmen gelecekle ilgili asla umutsuz değiliz ve yarınlar için umutlarımız artarak devam ediyor" diye konuştu.

Son Güncelleme: 27.09.2021 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.