İmperial Hastanesi 11. geleneksel iftar yemeği

Özel İmperial Hastanesi çalışanları 11. geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi

31 Mayıs 2018 Perşembe 10:50
İmperial Hastanesi 11. geleneksel iftar yemeği

Trabzon Özel İmperial Hastanesi yönetim kurulu, hastane ortakları, hekimleri bu yıl 11.'si düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. 
Düzenlenen iftar yemeğine Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koç, Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, Ekrem Sağlam, Başhekim Uzman Dr. Cemil Bayarslan, İşletme Müdürü Hakan Sağlam hekimler ve hastane çalışanları katıldı. 
Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koç, geleneksel olarak düzenledikleri iftar yemeğinde bir arada bulunmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, yemeğe katılanlara teşekkür etti. 
Koç, İmperial Hastanesi olarak kuruluşundan bugüne kadar kaliteli sağlık hizmeti vermek için yoğun çaba harcadıklarını belirterek “Bugün burada bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İmperial Hastanesi olarak her zaman kaliteli sağlık hizmetini ön planda tuttuk. Amacımız bu kaliteli sağlık hizmetini sürdürebilmek. Hepinize yemeğimize katıldığınız için teşekkür ederim. Rabbim inşallah aynı duyguları her yıl bize yaşatır” diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.