İmperial’den Tiski Personeline İndirim

02 Mart 2022 Çarşamba 09:51
İmperial’den Tiski Personeline İndirim

Trabzon İçme suyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü ile Özel İmperial Hastanesi arasında sağlık anlaşması protokolü imzalandı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü personelleri adına attığı adımlara bir yenisini daha ekledi. TİSKİ Genel Müdürlüğü adına Özel İmperial Hastanesi ile sağlık anlaşması protokolü imzalayan Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi A.Ş (TRABSU) personellerine ve birinci derece yakınlarına indirim hakkından faydalanma fırsatı sundu.    

TÜM PERSONEL FAYDALANABİLECEK
Protokol törenine, TRABSU A.Ş Genel Müdürü Emine Öztürk ile Özel İmperial Hastanesi Kurumsal Pazarlama Yetkilisi Yağmur Narcı katıldı. Protokole göre, tüm TİSKİ personellerine ve birinci derece yakınlarına (eş, anne, baba ve çocuk) Özel İmperial Hastanesinde ayaktan ve yatarak tedavilerde indirim yapılacak.

ÖZTÜRK: HAYIRLI OLSUN 
Protokolün imzalanmasının ardından açıklamalarda bulunan TRABSU A.Ş Genel Müdürü Emine Öztürk, “Bu tür anlaşmalarla TİSKİ çatısı altında çalışan herkesin kaliteli bir sağlık hizmetine daha kolay erişebilmesini hedefliyoruz. Protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.