İş birliği güç birliği

Fatih AVM’nin ikinci şubesi, 55 bin ürün barkodu ile Yıldızlı’da açıldı.

17 Kasım 2019 Pazar 13:11
İş birliği güç birliği

Trabzon’un Fatih Mahallesinde 2014 yılında hizmete başlayan Fatih AVM’nin ikinci şubesi Akçaabat Yıldızlı’da açıldı. ‘İş birliği güç birliği’ sloganı ile Özgüneş’in desteği ile açılışı gerçekleştirilen törene Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, ilçe emniyet müdürü Volkan Özeren, ilçe müftüsü Alaattin Kırbıyık, esnaf odası başkanı Yaşar Sivrikaya, esnaf ve sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatifi başkanı İsmail Bulut, Cevat Birinci, Murat Saka ile çok sayıda davetli katıldı.

EKİBİMİZLE BAŞARDIK

Açılış konuşmasını yapan Fatih AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Çolak, 2014 yılında Özgüneş’in desteği ile Fatih AVM’nin ilk şubesini açtıklarını belirterek, “Allah’a şükürler olsun ki burayı bize nasip etti. Bize yardımcı olan herkesten Allah razı olsun. 2014 yılında ilk şubemizi açıp ekibi ile bize teslim eden Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş’e teşekkür ediyorum. Mağazamızda 20 kişi istihdam ediyoruz. Başarı benim değil çalışma arkadaşlarımızın başarısıdır” dedi. 

ÇALIŞIP, GAYRET EDECEĞİZ

Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, ticaretin sevilerek yapılmasını dile getirerek, “Ticaret, sevda ve gönül işidir. Severek yaptığın işte hiç yorulmasın ve zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın. Çalışacağız, gayret edeceğiz, muvaffak olacağız. Yıldızlı’da ki bu yer güzel. Buranın da böyle bir yere ihtiyacı var. Fabrikalar ve iş ortaklarımızla iş birliği güç birliği içinde ticaretimizi yapıyoruz. Özgüneş ailesi olarak sevdamız bölgemizde bu işe kuranlara destek vermek. Fabrikalardan destek alarak, bu işi yapacak iş ortaklarımızla ticaretimizi yapıyoruz” diye konuştu.

ESNAF OMURGADIR

Akçaabat esnaf odası başkanı Yaşar Sivrikaya, sözlerini şöyle sürdürdü: “Güzel Akçaabat’ımızda güzel bir işyerinin açılışını yapıyoruz. Ticaret yapacak herkese Allah kolaylık versin. Ramazan kardeşimiz, ekonominin daraldığı bir dönemde 20 kişiye istihdam sağlıyor. Bir memlekette esnaf güçlüyse, durumu iyiyse memleketin durumu da iyidir. Esnaf ve sanatkarlar memleketin bel kemiği ve omurgasıdır.”

İSTİHDAM EKONOMİYE KATKI SUNUYOR

Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, “Ekonominin canlı ayaklarından bir tanesi istihdamdır. Halis Bey gibi insanlar ekonomimize katkı sağlıyor. Bölgede ki 7 ilin en büyük toptancısı. Akçaabat’ımızı çok iyi temsil ediyor ve bizleri mutlu ediyor. Bu işyerinin ekonomimize katkı sunacağına eminim. Hayırlı bol kazançlar diliyorum” ifadelerine yer verdi.İlçe müftüsü Alaattin Kırbıyık’ın açılış duası ile yapılan açılıştan sonra, Fatih AVM, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler ile Yıldızlı halkının hizmetine açıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.