‘İşbaşı Eğitim Kursları Sertifika Töreni’ yapıldı

Turizm Sektöründe İstihdam Edilen Personele Aldıkları Eğitimin Ardından Sertifikaları Verildi.

04 Şubat 2019 Pazartesi 13:43
‘İşbaşı Eğitim Kursları Sertifika Töreni’ yapıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından ilimizde düzenlenen ‘İşbaşı Eğitim Kursları Sertifika Töreni’ yapıldı.

Bir otelde düzenlenen sertifika törenine, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü Okan İbiş, Genel Müdür Yardımcısı Nevzat Vural, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacisalihoğlu, Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu ile kursiyerler katıldı.

Sertifika töreninde konuşma yapan Vali İsmail Ustaoğlu, “Turizm sektörü ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz için çok önemli bir değerdir. Son yıllarda yükselen bir sektör haline geldi. İlimizin turizm potansiyelini sürdürebilmek için hizmet kalitemizi ve standardımızı yüksek tutmak zorundayız. Bu kapsamda hizmet sektöründeki personelin aldığı eğitim çok önemli. Başarılı işletmeler başarılı personelle ayakta durur. Bu sektör kırılgan bir sektördür. Bir anda elimizden uçup gidebilir. Onun için bu tür çalışmalar büyük önem arz ediyor. Bu organizasyonun ilimizde düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü Okan İbiş de turizmin ülkemiz açısından çok önemli bir değer olduğunu söyleyerek bu alanda kaliteyi arttırmaya yönelik her türlü çalışmaya destek vereceğiz. Nitelikli insan gücü, ekonomimizde bir lokomotif vazifesi gören turizm sektörünün, ulusal ve uluslararası düzeyde geliştirebilmesinin en önemli şartlarından biridir. Bundan dolayıdır ki iş gücü kalitesinin artırılması turizmin güçlenerek büyümesi için son derece stratejik bir öneme sahiptir” dedi.

Konuşmaların ardından düzenlenen eğitim seminerine katılanlara sertifikaları verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.