İşi bitirip bizi çağırmayın!

İMO Başkanı Aydın, sivil toplum kuruluşlarının projeler, ihaleler bittikten sonra fotoğraf vermek için çağrıldığını belirtti.

21 Kasım 2019 Perşembe 09:46
İşi bitirip bizi çağırmayın!

SONDA DEĞİL, BAŞTA

İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Muzaffer Aydın, sivil toplum kuruluşu olarak şehirde atılacak adımlarda kendilerinin işin sonunda değil, başta dinlenilmesi gerektiğini kaydetti. Kendileriyle “Odalara da danıştık.” demek için bir araya gelindiğini ifade eden Aydın, Atapark kavşağında da aynı muameleyle karşılaştıklarını açıkladı.

GÖSTERMELİK DAVET

Kavşağa yapılacak dalçıkla ilgili geçtiğimiz haftalarda Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından davet edildiklerinde projeyle ilgili düşüncelerinin alınacağını zannettiklerini söyleyen Aydın “Gittiğimizde projenin 2 yıl önce yapıldığını, ihalesinin olduğunu öğrendik. Bizi göstermelik çağırdılar. O zaman bizi niye çağırdılar?” şeklinde konuştu.

BU DOĞRU DEĞİL

Nihai kararın yürütmede olduğuna dikkat çeken Aydın “Artısı, eksisi onlarındır. Ancak bizim görüşümüz zamanında alınsın. Uyup uymamak onların kararıdır. İşlerine başkalarının karışmasını pek istemiyorlar. Bu doğru değil. İstişare şart. O nedenle projeler hazırlanırken STK’lardan görüş alınmalıdır.” dedi.

sonnokta gazetesi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.