İstanbul'da ne işin var?

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Belediye Başkanı Genç’i eleştirerek, “Oyları İstanbul’da partisine çalışmak için mi aldı yoksa Ortahisar’a hizmet için mi. Orada ne işi var” dedi.

14 Haziran 2019 Cuma 09:01
İstanbul'da ne işin var?

İŞİNİ GÜCÜNÜ BIRAKTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in İstanbul seçimleri için parti çalışmalarına katıldığını iddia ederek eleştirilerde bulundu. Hacısalihoğlu, “Belediye Başkanı Sayın Ahmet Metin Genç işini gücünü bırakıp İstanbul’a gitmiş. Genç, oyları İstanbul’da partisine çalışmak için mi aldı yoksa Ortahisar’a hizmet için mi” dedi.

ÇARŞAF ÇARŞAF YAZILDI

Hacısalioğlu açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Meclis grubumuzun sorduğu soru üzerine Genç’in Ankara’da görevli olduğu söylense de kendisinin İstanbul’da Binali beyle çalıştığı haberleri çarşaf çarşaf yazılmakta. Takdiri Ortahisar  seçmenine bırakıyorum” diye konuştu. Öte yandan Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun’un da İstanbul’da CHP lehine seçim çalışmalarına katıldığı öğrenildi.

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.