İttifakın adayı Atakan Aksoy

CHP ve İYİ Parti genel başkanlarının yaptığı görüşme sonrasında Trabzon Büyükşehir Belediyen Başkan Adaylığı için İYİ Parti Adayı Prof. Dr. Aksoy’da karar kılındı.

14 Aralık 2018 Cuma 08:57
İttifakın adayı Atakan Aksoy

LİDERLER KARAR VERDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in görüşmelerinin ardından Trabzon’da İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy’un desteklenmesinden yana görüş birliğine varıldı. Prof. Dr. Aksoy dün de İl Başkanı Azmi Kuvvetli ile birlikte Genel Başkan Akşener’i ziyaret etti.

EN GÜÇLÜ ADAYDIR!
Genel Merkez’de yapılan görüşme sonrasında açıklamalarda bulunan Akşener, “Adayımız Prof. Dr. Atakan Aksoy bilgisi, vizyonu, kişiliği ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın en güçlü adayıdır. Ben kendisini şimdiden Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görüyor, Trabzon'a çok faydalı hizmetleri olacağına inanıyorum. Adayımızı tebrik eder, başarılar dilerim” dedi.

PROJELERİMİZ KATKI SUNACAK
Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Aksoy ise, “Trabzon için göreve talip olduk. Projelerimiz ile birlikte şehrimize katkı sunmaya talibiz” dedi. İYİ Parti İl Başkanı Kuvvetli de, “Adayımız Prof. Dr. Aksoy, CHP’nin de adayıdır. Genel merkezimiz ve genel başkanlarımızın kararları doğrultusunda bu karar alındı ve kendisine sonuna kadar destek veriyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.