İYİ Parti Azmi Kuvvetli ile yola devam dedi.

İYİ Parti Trabzon İl Kongresi çift listeyle gidilen seçimlerde İl Başkanı Azmi Kuvvetli ile Tuna Taşkın’ın listesi yarıştı. Seçim sonucunda 293 oyla kazanan mevcut başkan Azmi Kuvvetli olurken Tuna Taşkın ise 124 oyda kaldı

10 Ağustos 2020 Pazartesi 10:23
İYİ Parti Azmi Kuvvetli ile yola devam dedi.

Tarihten silinmek üzereyken koca Osmanlı imparatorluğu üzerinde oynanan oyunlara karşı zor ve imkansız şartlarda çetin savaşlar kazanarak Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Gazi Mustafa Atatürk’e ve onun silah arkadaşlarına selam olsun. Eşsiz önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Bu kutlu toyumuzu gerçekleştirmemize vesile olan partimizin iktidarı yolunda gecesini gündüzüne katan yol başçımız Sayın Meral Akşener’e saygılarımı sunuyorum. Partimizin kuruluş aşamasında illerde ve ilçelerde teşkilâtlarımızın hızla kurulmasına öncülük eden, bu anlamda genel başkanımızın deyişiyle bir inanılmazı başaran Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın'a teşekkürlerimi sunuyorum.Güzel ülkemizde herkesin korktuğu, sınandığı bu zor dönemde korkulara aldırmadan İYİ Partiye gönül vermiş, emek vermiş, mücadele etmiş kıymetli dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu güne kadar Trabzon teşkilatımızın her bir kademesinde görev almış kıymetli dava arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.  Kıymetli dava arkadaşlarım, kişisel bir karar yüzünden burada değilim. Partide görev aldığım günden bugüne kadar kimseyi ötekileştirmeden sadece kapılarımızı değil gönüllerimizi de herkese açtık. Bu anlayışı partide hakim kılmak ve sürdürmek için buradayım. İYİ Parti’nin İl Başkanı olarak Trabzonlu hemşerilerimin gönüllerini kazanmak için buradayım.  AK Parti’nin 18 yıllık iktidarı döneminde gençlerimizin kaybolan umutlarına yeniden umut olmak, toplumsal kucaklaşmayı sağlamak, müreffeh bir Türkiye ideali için İYİ Parti’nin başlattığı iktidar yolculuğuna katkı vermek için buradayım. Trabzon teşkilatı olarak bu güne kadar olduğu gibi gövdemizi değil, başımızı taşın altına koyarak verdiğimiz mücadeleyi bundan sonra da devam ettirmek için buradayım. Teşkilat mensuplarımızla yaptığım istişareler sonucunda oluşan ortak iradeye kayıtsız kalamadığım için buradayım. Kurulduğu günden bu yana duruşuyla mücadelesiyle Türkiye’ye demokrasi dersi veren Türk Milletinin umut ışığı olan İYİ Partimiz bugün ilimizde önemli bir günü daha yaşıyor. İYİ Parti’nin kongresiyle Tarihi Ganita tarihi bir güne ev sahipliği yapıyor.

Son Güncelleme: 10.08.2020 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.