İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin 4. yıldönümü nedeniyle şehitlik ziyaretinde bulundu.

"15 Temmuz; devlete sızmış hain bir güruhun, alçak bir kalkışmasıdır." dedi.

15 Temmuz 2020 Çarşamba 17:36
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin 4. yıldönümü nedeniyle şehitlik ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Hüseyin Örs, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü münasebetiyle beraberinde İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi KUVVETLİ, Ortahisar İlçe Başkanı Erdal UZUN ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sülüklü Şehitliği'ni ziyaret ederek, şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı. 

Örs, burada yaptığı açıklamada, "15 Temmuz 2016'da başarısızlıkla sonuçlanan hain darbe girişiminin ardından dört yılı geride bıraktık. O gün, Türk milleti önemli bir demokrasi sınavı verdi ve bu demokrasi sınavından da başarı ile çıktı. Devletimize, milli irademize, inançlarımıza ve demokrasimize saygı duymayanları, bu değerlerimize kasteden her kim varsa onları, onlara yakın duranları lanetliyorum. Kalbi, vicdanı ve idrakı kapanmış; şuuru kirlenmiş, iradesi alçaklara bir şekilde temas etmiş olanlara karşı uyanık olmalı ve siyasi ayırımları bir kenara bırakıp, top yekün mücadele etmeliyiz" dedi. 

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs açıklamasının son bölümünde: "Yakın tarihimizin en karanlık günü olan 15 Temmuz'un yıldönümü münasebetiyle öncelikle FETÖ hain saldırısına karşı korkusuzca direnen, kanlarının son damlasına kadar mücadele eden aziz şehitlerimize tekrar Allah'tan rahmet diliyor, mekanları cennet olsun diyorum." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 15.07.2020 17:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.