İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, seçim startını verdi, "Mecliste Trabzon'un sesi olmaya devam edeceğiz." dedi.

25 Mart 2023 Cumartesi 16:13
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, seçim startını verdi, "Mecliste Trabzon'un sesi olmaya devam edeceğiz." dedi.

Çaykara, Dernekpazarı, Of ve Hayrat ilçelerinde teşkilat mensupları ve parti üyeleri ile görüşen Örs, seçim sürecinde izlenecek yol ve yapılacak çalışmalar üzerine fikir alış verişinde bulundu. 

Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. 

"24 Haziran 2018'de milletin desteği ile Trabzon milletvekili seçildim. Bu yola çıktığım ilk gün "Trabzon'un TBMM'deki sesi olacağım." demiştim. Aradan geçen beş yılda bu sözümü tutmaya gayret ettim. Bugün geldiğimiz noktada 235 kez TBMM Genel Kurulu, 34 kez komisyonlar olmak üzere 269 kez konuşmuşum. Yaptığımız konuşmalarda da başta memleketim Trabzon olmak üzere, Karadeniz Bölgemiz, ülkemiz ve milletimizin sorunları ile mağduriyetlerini dile getirdik. Muhalefet partisi olduğumuz için icracı konumunda olan iktidar partisine vatandaşlarımızdan bize iletmiş olduğu sorunları ilettik. 110 soru önergesi, 38 araştırma önergesi olmak üzere toplam 148 önerge vererek şehrimde ve toplumun genelinde yaşanan mağduriyetleri hem Meclis Başkanlığına hem de bakanlıklara ileterek gündeme taşıdık. Bu tavrımız bundan sonra da devam edecek. 

Bilindiği üzere, yeni bir seçim dönemine girdik. 14 Mayıs seçimleri çok önemli. Bunun bilincindeyiz. Her ne sebeple olursa olsun, ayrıştıran, kutuplaştıran, birlik ve beraberliğimizi bozacak siyasi oyunlara gelmeyeceğiz. Millet ve memleket adına yürüdüğümüz yoldan vazgeçmeyeceğiz. İşte bu sebeple, 27. Dönem milletvekili olarak TBMM’de dile getirdiğim sorunların çözümüne, Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener liderliğinde, iktidar milletvekili olarak katkı verebilmek için 28. Dönemde de Trabzon Milletvekili adaylığı başvurumu yaptım. Siyasete girdiğim ilk günden bugüne kadar desteğini ve sevgisini bizden esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Onları mahcup etmeyeceğiz. Bulunduğumuz her alanda vatandaşlarımızın hakkını savunmaya ve onlarla birlikte yol yürümeye, Mecliste Trabzon'un sesi olmaya devam edeceğiz. "

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.