İYİ Partili Çakıroğlu: "Kamuya yok, özele var"

İYİ Partili Çakıroğlu, korona virüs nedeni ile iptal edilen meclis toplantılarına rağmen şirketlere ayrıcalık tanındığını belirtti

14 Nisan 2020 Salı 13:10
İYİ Partili Çakıroğlu: "Kamuya yok, özele var"

SONNOKTA ÖZEL HABER - Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkan Vekili Davut Çakıroğlu korona virüs salgını nedeni ile alınan önlemler kapsamında iptal edilen toplantılara rağmen özel şirketlere ayrıcalık tanındığını belirterek duruma tepki gösterdi. Çakıroğlu, “İçişleri Bakanlığı’nın yayınlanmış olduğu genelge ile sağlığımız gerekçesiyle meclis çalışması toplantılarımız ertelenmiştir. Ancak durum özel şirketler için böyle değil” diye konuştu. DOĞRU BULMUYORUM İYİ Partili Çakıroğlu sözlerine şöyle devam etti: “Şehrimizde kamu ve hemşerimiz adına yapılacak olün tüm çalışmalara katılmamız salgından dolayı sağlık gerekçesi ile ertelenirken, bir özel şirketin yapacağı genel kurul yüzünden belediye meclisi olarak başkanlarımıza yetki vermek adına toplanmamızın istenmesi doğru değil. Biz kamu adına bu toplantılara katılamazken özel şirketler için bunun yapılmasını doğru bulmuyorum.”



 

Son Güncelleme: 14.04.2020 13:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.