Jasat Dedektiflerinden Yine Kaçamadılar

22 Haziran 2022 Çarşamba 11:19
Jasat Dedektiflerinden Yine Kaçamadılar

Trabzon ili Araklı İlçesi Çamlıca Mahallesinde Z.A.(63-E) isimli şahsa ait evde “Evden Hırsızlık” Olayı  meydana geldiği öğrenilmiştir.
Evden;
- (1) Adet 108 inç Televizyon
- (1) Adet 32 inç Televizyon
- (1) Adet  22 inç Televizyon
- (2) Adet Çay Makinası
- (1) Adet Ütü
- (1) Adet Elektrik Süpürgesi
- (1) Adet Bıçak Seti çalındığı tespit edilmiştir.

JASAT Timlerinin toplanan veri ve bulgular üzerinde yaptığı çalışma sonucu olay şüphelileri tespit edilerek Adli makamlardan alınan kararla (5) ayrı adreste eş zamanlı olarak operasyon düzenlenmiş, şüpheliler çaldıkları malzemeler ile birlikte yakalanmışlardır.

Çalınan malzemelerden Vestel Marka 22 inç Televizyon’u M.A. (55-E) isimli şahısın para karşılığı aldığının tespit edilmesi üzerine M.A. isimli şahısla irtibat kurulmuş, kendisinin televizyonu ikinci el olarak aldığını söyleyerek televizyonu mağdur Z.A. (63-E) isimli şahısa teslim etmiştir.

Çalınan diğer malzemeler eksiksiz olarak mağdur Z.A.( 63-E) teslim edilmiş olup,  S.A. (32-E), R.A. (29-E) ve O.A. (24-E) isimli (3) şüpheli  21.06.2022 tarihinde sevk edildikleri Adli Makamlarca Tutuklanarak cezaevine konulmuşlardır.

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için ‘Huzurunuz,Mutluluğumuzdur’ parolası ile çalışmalarımız artan bir azim ve kararlıkla devam edecektir.

Son Güncelleme: 22.06.2022 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.