Kaderin böylesi

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde organları alınan Emirhan Yıldız, 4 kişiye umut olurken Erzurum’da gerçekleşen operasyonda kaderin bir cilvesi yaşandı .

30 Ağustos 2019 Cuma 10:22
Kaderin böylesi

4 KİŞİ HAYATA TUTUNDU

Trabzon’un Arsin ilçesinde silahla vurularak yaşamını yitiren 21 yaşındaki Emirhan Yıldız’ın organları 4 kişiye umut olurken Erzurum’da “kaderin böylesi” dedirtecek bir nakil operasyonu gerçekleştirildi.  26 Ağustos’ta beyin ölümü gerçekleştikten sonra ailesinin de izniyle kalp, karaciğer ve böbrekleri bağışlanan Yıldız, 4 kişinin hayata tutunmasına vesile oldu.

YAN YANA YATIYORLAR

Böbreklerinden biri babası 59 yaşındaki baba Cemal Yıldız’a nakledilirken operasyon, Erzurum Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinde gerçekleşti. Bu sırada Emirhan Yıldız’ın karaciğeri de Erzurum’daki bir başka hastaya umut olurken operasyon sonrası baba Cemal Yıldız’la Emirhan’ın karaciğerinin hayata bağladığı bir diğer hasta aynı anda yan yana odalarda tedavi altına alındı.

sonnokta gazetesi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.