“Kadim Şehir Trabzon’umuzda Turizm Hareketliliği”

10 Ağustos 2022 Çarşamba 15:30
“Kadim Şehir Trabzon’umuzda Turizm Hareketliliği”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “Ülkemizin kadim şehri Trabzon'umuzda son yılların en büyük turizm hareketliliği yaşanıyor. Şehrimize akın eden her gün binlerce yerli ve yabancı turist ile birlikte büyük bir ekonomik girdi sağlanıyor. Bunu verilere dayanarak gururla söyleyebiliyoruz” dedi.

“Trabzon Bir Çekim Merkezidir”

Trabzon’un adeta bir çekim merkezi haline geldiğini vurgulayan Başkan Mumcu, “Geçtiğimiz Temmuz ayı içerisinde Trabzon Havalimanına 1.681 iç hatlar, 1.432  dış hatlar olmak üzere toplam 3.113 uçak iniş ve kalkış yapmış olup 452.595 yolcuya hizmet verilmiştir. Bu kentimizin nasıl bir çekim merkezi olduğunun göstergesidir. Ağustos ayı itibariyle şehrimizde tüm zamanların yolcu ve uçak sayısı rekoru kırılması da beklenmektedir. Bu hareketlilik kendi başına gelişen bir durum değildir. Kentimizin neye ihtiyacı var ise bürokratlarımız, milletvekillerimiz, bakanlarımız ve şehrimizin tüm dinamikleri teyakkuza geçip sorunu çözmek için anında reaksiyon gösteriyoruz. Biz şehrimizi daha iyi bir noktaya nasıl getiririz diye çalışırken muhalefet ise eften püften konularla algı operasyonlarıyla vatandaşlarımızın zihnini bulandırmaya çalışıyor. Biz Teknofest'ler, uluslararası etkinlikler düzenlerken, şehrimize büyük yatırımlar çekerken muhalefet ise maalesef bu şehre nasıl gölge düşürürüz konusunda çabalıyor” ifadelerine yer verdi. 
 
“Oy Hesabı Yapar Hale Gelmişler”

Muhalefetin önceki seçimlere bakmadan oy hesabı yapar hale geldiğini dile getiren İl Başkanı Mumcu, “Baktığınızda fındık fiyatıyla hemşehrilerimizin yüzü gülmüşken, Kanuni Bulvarı tüm hızıyla devam ederken, Çukurçayır’a alternatif yollar planlanırken, ilçelerimizin grup içme suyu projeleri yapılırken, “Bu Sene Yol Senesi” mottosuyla ilçelerimizin beton-asfalt ihtiyacını giderirken, kentsel dönüşüm projeleri tüm hızıyla devam ederken, kentimize daha neler yapabiliriz neler katabiliriz diye düşünürken, muhalefet ise parmak hesabıyla biz şu kadar oy alırız, AK Parti bu kadar oy kaybederin peşine düşmüştür.
Alanı iktisat olan, hesap konusunda uzman olan siyasiler bile bir önceki seçimde aldığı oydan bi haber olarak “oylarımızı ikiye katlayacağız” söyleminde bulunma acziyetine düşer olmuş.
AK Parti'nin yüzde 56'lık oyunu görmezden gelip yüzde 11'lik oy ile AK Parti seçmeni üzerinden astronomik hesapların peşine koşar olmuş. Şunu açıkça söylemek gerekir ki AK Parti her geçen gün halkımıza verdiği hizmetlerin karşılığında oy oranını arttırmakta ve önümüzdeki seçime en hazır parti olarak seçim çalışmalarını sahada topyekün bir şekilde devam ettirmektedir. Milletvekillerimiz her gün birden çok ilçeye program düzenlemekte ve bu programlarda yine halkımızın yoğun teveccühü ile karşılanmaktadırlar. Milletin hizmetkarı olan teşkilatlarımız boş sözlere aldırmadan şehrimizin ihtiyaçları için varsa eksik kalan yanları tamamlamak için gayret göstermektedir.
Aç tavuk kendini darı ambarında sanır misali, her gün bir siyasi partinin temsilcisi veya milletvekili, AK Parti'nin oylarıyla hesap yapıp kendi durumundan bir haber sağa sola saldırmaktadır.
Bizler millete hizmetkar olma yolunda Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde bu boş sözlere aldırış etmeden aziz milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
 
 

“Milletimiz Ne Diyorsa O Olacak”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Mumcu, “Halkın oylarıyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilişinin 8. Yılını kutladığımız bu günlerde Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi “Millete âşık olmadan, milleti sevmeden, milletin derdiyle dertlenip sevincine ortak olmadan siyasette başarı yakalanamaz…”
Biz milletimizin derdiyle dertlenen partiyiz. Bunu saha çalışmalarımızda da net şekilde görmekteyiz. Sahada milletimiz ne istiyorsa, nasıl bir hizmet bekliyorsa, nasıl bir milletvekili sıralaması istiyorsa biz bu istekler dışına çıkmadan bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en güzel, en donanımlı ve bu millete en güzel hizmeti verecek kişilerle birlikte 2023 seçimlerinin yine en iddialı ve 1. partisi olarak halkımızın teveccühü ile ipi göğüsleyeceğiz inşallah.
İlimize, ülkemize yapılan hizmetlerin yanı sıra dünya siyaset arenasında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sergilediği duruşa tüm dünya hayranlıkla bakarken, milletimiz de bunu takdir edip gerekeni sandıkta yapacaktır.
Muhalefet oturduğu yerden bizim oylarımızı sayacağına kendi eteğindeki taşlara bakıp, kimlerle yola çıktıklarına, kimlerle yola devam etmeyi düşündüklerine bir baksalar seçimlerde uğrayacakları hezimeti şimdiden görmüş olurlar.
Milletimizin gönlüne girmeden siyaset olmaz diyerek çıktığımız bu yolda 20. yılında yıpranmadan yine tüm anketlerin 1. partisi çıkıyorsak çok fazla da söz söylemeye gerek yok diye düşünüyorum” cümlelerinin altını çizdi.
 
“Fındığın Verimi Fiyatı Kadar Önemlidir”

Hemşehrilerine Fındık verimi konusunda uyarılarda bulunan İl Başkanı Mumcu, “Kıymetli hemşehrilerimizden birkaç konuda dikkatli olmalarını özellikle istirham ediyorum.
Bölgemizin en önemli tarım ürünü olan fındık  ile ilgili Sayın Cumhurbaşkanımız geçen sezonun tam iki katı fiyat vererek yine üreten çiftçilerimizin yanında olmuş ve açıklanan fiyat çiftçilerimizin yüzünü güldürmüştür.
Fakat burada önemli olan bir konuyu atlamamalıyız. Fındığın verimi fiyatı kadar önemlidir. Eğer üreticimiz fındığını belirlenen takvimden önce toplar ve verimsiz bir şekilde satıcıya getirirse randımanı düşük olacağı için açıklanan fiyatın altında bir fiyata satmak zorunda kalabilir. Bu nedenle üreticilerimizden toplama takvimlerine ve fındık ayıklama, kurutma, depolama yöntemlerine dikkat etmelerini özellikle istirham ediyorum.
Bunun yanında konuyla ilgili uzmanlar fındığı erken pazara indirmenin piyasa fiyatını aşağıya çekeceğini açıkça belirtiyor. Üreticilerimize alın terini korumalarını ve yukarıda belirttiğimiz hususlara dikkat etmelerini öneriyoruz” diyerek fındık hasadının öneminden bahsetti. 
 
“Nobel Barış Ödülüne Aday Gösterilmeli”

Ekonomideki gelişmelere ve AK Parti’nin çalışmalarına dikkat çeken İl Başkanı Dr. Mumcu, “Dünyanın her tarafında artan enerji maliyetleri, ürün yetersizliği, savaş etkenleri, pandemi ve ülkeler arası krizler nedeniyle bir pahalılık bununla birlikte enflasyon artışı gözlenmektedir.
İktidarımız bu konuda da gereken pozisyonu hemen alarak özel sektöründen, yerel yönetimlerine; kamu kurumlarından, emekli aylıklarına kadar her alanda halkımızı, işçimizi, memurumuzu, emeklimizi, asgari ücretlilerimizi memnun edecek artışları zamanının gelip gelmediğine bakmaksızın yaparak 'Bu milletin derdine yine AK Parti derman olur' dedirtmiştir.
Milletimizin ekonomik alım gücünü artırma çalışmalarının yanı sıra fahiş fiyat ve stokçuluk yapan, rekabet kurallarına aykırı hareket eden firmalara, fırsatçılık yapan özel işletmelere gereken yaptırımları uygulamıştır, uygulamaya da devam etmektedir.
Kimse merak etmesin, bugün Türkiye'yi yatırıma boğan, her şehri şantiyeye çeviren, millete hizmeti kendine şiar edinen, uluslararası alanda yaptığı hamleler ile ABD'nin üst düzey yönetenlerinin bile “Tahıl anlaşması tam bir cankurtaran” diyerek “Nobel Barış Ödülü”ne aday gösterilmesi gerektiği konuşulan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan olduğu sürece ne bu milletin sırtı yere gelir, ne ülkemizin sırtı yere gelir, ne de partimizin sırtı yere gelir. Saygılarımla” ifadeleriyle

Son Güncelleme: 10.08.2022 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ünal kar 2022-08-10 15:54:14

esnaf bi nefes aldı çok şükür