Kadın kepçe operatörü görenleri şaşırtıyor

Trabzon Tonya’da yaşayan 22 yaşındaki Sevim Demiroğlu, babasının iş yerinde kullandığı iş makineleri ile dikkat çekiyor. Kepçenin üzerinde 22 yaşındaki Sevim’i görenler, şaşkınlıklarını gizleyemezken böyle bir işi yaptığı için tebrik ediyor.

12 Nisan 2021 Pazartesi 10:13
Kadın kepçe operatörü görenleri şaşırtıyor

“Kadınlar isterse yapamayacakları bir iş yoktur.” diyen Sevim Demiroğlu, “Lisede muhasebe okudum. Liseden mezun olduktan sonra babam gel bana yardımcı ol dedi. Ben de muhasabe işlerini tutarken babamın işlere yetişemediğini de gördüm. Kimse de yoktu. Kepçe de boş duruyordu. Babamdan gördüğüm kadarıyla kepçe kullanmaya başladım.” İfadelerini kullandı.
 
Çevresindeki insanların çok şaşırdığını ifade eden Demiroğlu, “Çok memnun olan, tebrik eden oldu. Ama çok şaşırdılar. Benim işim baba mesleği oldu. Buradan tüm kadınlara, kızlara seslenmek istiyorum; kadın istediği zaman yapamayacağı bir şey yoktur; yeter ki istesin. Babam bu işin içinde olduğu sürece ben de bu işi yapacağım.” şeklinde konuştu.
KIZIM BENİM KOLUM KANADIM
Sevimin babası Şakir Demiroğlu (45) ise “İşçi bulamadım. Kızıma gel sen yap dedim. Tonya’da ilk olur hem de senin için hobi olur dedim. O da bu işe girişti başarılı oldu. Tüm belgelerini aldırdık. Ben kızımla gurur duyuyorum. Bayanların yapamayacağı iş yoktur. O benim kolum kanadım. Hem muhasebe işlerimi yapıyor hem de iş makinesini kullanıyor. Dediğim gibi kadınların yapamayacağı iş yoktur.” diye konuştu.
SEVİM’LE GURUR DUYUYORUZ
İskenderli Eğitim Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Gül ise “Sevim Kızımız bizim komşumuz. Kepçenin üzerine ben çıkardım onu. Sağlam karakterli ve güvenilir bir kızımız. Elimizde büyüdü. Onunla gurur duyuyoruz ve çok güveniyoruz ona.” dedi.

Son Güncelleme: 12.04.2021 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.