Kadının emeğine saygı duyulmalı

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Neşe Ay,“Kadının emeğiyle yürüyen ve bu emeğe saygı duyan bir toplum daima gelişimini sürdürebilecektir” diye konuştu.

08 Mart 2020 Pazar 15:16
Kadının emeğine saygı duyulmalı

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Neşe Ay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Yomra’daki emekçi kadınlarla kutladı. Yomra’daki esnaf kadınları bir kahvaltı organizasyonunda buluşturan Ay, kadınların toplumsal gelişime sağladıkları katkıya vurgu yaptı. Kadınların istihdama dahil olmalarını ulusların gelişmişlik düzeyiyle ilişkilendiren Ay, “Kadının emeğiyle yürüyen ve bu emeğe saygı duyan bir toplum daima gelişimini sürdürebilecektir” ifadesini kullandı.
 


DEĞER GÖRMENİN MUTLULUĞU

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen organizasyona katılan emekçi kadınlar Neşe Ay’a teşekkür ederek, değer görmenin mutluluğu içerisinde olduklarını kaydettiler. Karşılıklı görüş alışverişinde de bulunulan organizasyonda Trabzon Büyükşehir belediyesi Meclis Üyesi Neşe Ay, bir kadın Meclis üyesi olarak, şehirdeki tüm kadınların şikayet, öneri ve taleplerini Meclis sıralarında dile getireceğini dile getirdi.


KURTULUŞ SAVAŞI’NDA TAM DESTEK
Ay sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkemizde kadınlar sosyal, kültürel ve ekonomik hayata katılım için yoğun mücadele vermişlerdir. Tarih boyunca Türk kadını erkeğin yanında her türlü sorumluluğu paylaşmış, özellikle Kurtuluş Savaşı’nda mücadelenin her alanına destek vermiştir. Kadınlarımız cumhuriyet ve demokrasi ile birlikte haklarının büyük bölümüne kavuşmuştur. Büyük önderimiz Atatürk’ün desteğiyle yürütülen çalışmalar sonucu Türk kadınları diğer birçok ülke kadınlarına göre oldukça ileri bir konum elde etmiştir.”

ÇÖZÜM BULMAYA HAZIRIZ
“Kıymetli işletme sahibi esnaf arkadaşlarım. Birçok önemli dalda sizlerin Yomra’mızda üretime, istihdama yönelik katkılarınızla gayret ve cesaret dolu girişimci kadın ruhuyla başarınızdan gurur duyuyoruz. Sizlerin bu azim ve gayretiniz toplumdaki çalışmak, üretmek isteyen diğer kadınlar için çok olumlu örneklerdir. Muhakkak iş dünyası içinde sizlerin de karşılaştığınız sorunlar, sıkıntılar vardır. Biz, bu sorunları dinleyip gerekli yere taşıyıp ele almak durumundayız. Sorunlarınız her zaman dinleyip beraber çözüm arayıp bulmaya hazırız.”

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.