Kadir Özcan Minikler Futbol Şenliği Başladı

Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünce düzenlenen ‘Kadir Özcan Minikler Futbol Şenliği’nin açılışı; Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Burhan Cahit Erdem’in topa vurmasıyla start aldı.

20 Ocak 2020 Pazartesi 12:24
Kadir Özcan Minikler Futbol Şenliği Başladı

Söğütlü Spor Park’ta yapılan futbol şölenine Akçaabat Belediye Başkan Yardımcıları Ali Güngör ve Serkan Özdemir, protokol üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Akçaabat Belediyesi Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.Programın açılış konuşmasını yapan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, sporsuz bir gençliğin düşünülemez olduğunu vurgulayarak “Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Spor İşleri Müdürlüğümüz kentimizdeki spor aktivitelerini canlandırmak adına yaptığı faaliyetlerle ilklere imza atmaktadır. Gerek büyükler ve kadınlar için gerekse gençler ve çocuklar için yılın belirli zamanlarında çeşitli spor kursları düzenlenmektir. Bu kurslara olan yoğun ilgi bizi ziyadesiyle memnun etmekte ve daha güzel faaliyetlerde bulunmak için kamçılamaktadır. Spor tarihiyle övünen şehrimize yakışır nitelikte faaliyetler yapmaya devam edeceğiz. Bu anlamda tüm hemşerilerimizin Akçaabat’ımızın kültür, sanat, turizm ve spor şehri yolunda markalaşması hedefimize katkı vermek için bu faaliyetlerimizde katılmaları bizi gururlandırıyor. Millet olmanın temel ilkesi bu dayanışma ruhunu canlı tutabilmektir. “ ifadelerini kullandı.

17 takımın katıldığı ve toplamda 64 karşılaşmanın oynanacağı ‘Kadir Özcan Minikler Futbol Şenliği’ tüm heyecanı ile devam ediyor.

Son Güncelleme: 20.01.2020 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.