Kahramanmaraş Caddesi’nde Son Rötuşlar Yapılıyor

30 Mayıs 2022 Pazartesi 16:47
Kahramanmaraş Caddesi’nde Son Rötuşlar Yapılıyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, imza projeleri arasında yer alan Kahramanmaraş Caddesi’nin yayalaştırılması çalışmalarını anbean takip ediyor. Maraş Caddesi’nde uygulanan ‘dökme agrega’ çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Zorluoğlu, “Maraş Caddesi’ni 15 Haziran’da vatandaşlarımızın hizmetine açmayı planlıyoruz” dedi.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon’da tüm kesimler tarafından olumlu karşılanan Kahramanmaraş Caddesi’nin yayalaştırılması çalışmalarıyla yakından ilgileniyor. Başkan Zorluoğlu, Maraş Caddesi’nde uygulanan ‘dökme agrega’ çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Zorluoğlu’na incelemeleri sırasında TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Öztürk, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Vural Fettahoğlu ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Metin Şahin eşlik etti.
 
 

TÜRKİYE’DEKİ EN BÜYÜK ‘DÖKME AGREGA’ ÇALIŞMASI OLACAK
Maraş Caddesi’nin son durumuyla ilgili bilgi alan ve çalışmaların hızından memnuniyet duyan Başkan Zorluoğlu, “Maraş Caddesi’ndeki çalışmalar planladığımız gibi gidiyor. Şu ana kadar hiçbir aksama yok. İklim şartları da bizim için olumlu oldu. Neredeyse caddenin ortasındaki yol bitmek üzere. Bir taraftan da agrega kaplamasına başladık. Bu kaplama, Trabzon’da kaldırım döşemesi olarak bir ilk olacak. Gerçekten çok farklı bir güzellik katacak caddeye. Çalışmayı tamamladığımızda vatandaşlarımız çok memnun kalacaklar. Ayrıca yapılan çalışma bittiğinde Türkiye’deki en büyük ‘dökme agrega’ uygulaması olacak” dedi.
 
ÇOK DAHA YEŞİL BİR CADDE HALİNE GELECEK
Cadde üzerindeki yeşil alanlara çok önem verdiklerini de belirten Başkan Zorluoğlu, “Burası çok daha yeşil bir cadde olacak. Önceki halinde 11 adet ağaç varken, yeni düzenlemede ağaç sayısını 118’e çıkardık. Caddeyi tamamen yayalaştıracağız. Araçlar sadece acil durumlar için ortadaki yolu kullanabilecekler. Onun dışında herhangi bir araç trafiği burada olamayacak” ifadelerini kullandı.
 
15 HAZİRAN’DA AÇMAYI PLANLIYORUZ
Caddenin yayalaştırılmasının ardından ticaret şeklinin de değişeceğine inandığını belirten Başkan Zorluoğlu, “Vatandaşımızın doğrudan hizmet alacağı esnaf ve ticarethanelerin oluşacağına inanıyorum. Arkadaşlarımız gayretle çalışıyorlar. Altyapı çalışmaları tamamen bitti, üstyapı çalışmasında da büyük mesafe kat ettik. İnşallah söz verdiğimiz gibi 15 Haziran’da Maraş Caddesi’ni vatandaşlarımızın hizmetine açmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 01.06.2022 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.