Kaldırımı kaldırdılar

İlkokul ve anaokulunun da bulunduğu caddenin her iki yönünde de kaldırımlar kapatıldı, burada bir çocuğun canına zarar gelirse hesabı kim verecek?

09 Eylül 2019 Pazartesi 09:59
Kaldırımı kaldırdılar

ŞAŞKINLIK VERİCİ
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yapımı devam eden Pulathane Bulvarı’nın çalışmaları kapsamında ana caddede her iki yönde kapatılan kaldırımlar, tepkilere neden oldu. İlçeye bağlı Söğütlü Mahallesi’nde Trabzon Üniversitesi Fatih Yerleşkesi’nin hemen üstündeki Konakaltı Caddesi’nde kaldırımların çalışmayla birlikte kaldırılması şaşırttı.

TEHLİKE ALTINDALAR!
Söğütlü İlkokulu ve Söğütlü Anaokulunun hemen yanındaki caddede geçici bir kaldırım bile bırakılmaması tehlike saçıyor. Bugün başlayan eğitim öğretim yılıyla birlikte yaşanması olası bir tehlikenin sorumlusunun kim olacağı merak ediliyor. Bölgede yaşayan vatandaşlar çocuklarının büyük bir tehlike altında olduğunu söylüyor.

sonnokta gazetesi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.