Kampüse Hoş Geldin

AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali Kampüse Hoş Geldin projesi kapsamında Karadeniz Teknik Üniversitesini (KTÜ) ve Avrasya Üniversitesini yeni kazanan öğrencilere yönelik moral ve kaynaşma gezisi düzenledi.

30 Ekim 2017 Pazartesi 14:09
Kampüse Hoş Geldin

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun destekleriyle düzenlenen Uzungöl gezisine yaklaşık 1200 öğrenci katıldı. AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları olarak Trabzon’da okuyan, okumayan bütün gençlere ulaşacaklarını ifade eden Küçükali “Gençlerimizle hep irtibatta olacağız. Trabzon’umuz genç nüfusu yoğun olan bir şehir. Bize büyük görevler düşüyor. Gençlerimizin hepsi ile iletişime geçerek sosyal etkinlikler yapacağız. Sorunları birlikte tespit ederek yine birlikte çözeceğiz.” dedi.  

Üniversite öğrencileri ile Trabzon’u bütünleştirmek istediklerini belirten Küçükali konuşmasına şöyle devam etti: “İl gençlik kolları olarak her zaman üniversite öğrencilerinin yanlarında olacağız. Şehrimize yeni gelen öğrencilerle güzel bir etkinlik yaptık. Onlara şehrimizi tanıttık. Şehidimiz Eren Bülbül’ü anlatarak şehrimizde milli ve manevi değerlerin ne kadar önemli olduğunu vurguladık. Bu vesile ile Şehidimiz Eren Bülbül’ü hiç unutmayacağımızı herkese gösterdik.” 

Kampüse Hoş Geldin projesi kapsamında gerçekleştirdikleri projelerin süreceğini ifade eden Küçükali “Genç öğrenci arkadaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olmak istiyoruz. Öğrenci arkadaşlarımız asla bu şehirde yabancılık çekmeyecekler. Birlikte çok daha güzel etkinlikler yapacağız. Öğrencilerimizin sorun ve taleplerini direk kendilerinden dinleceğiz.” diye konuştu.

Uzungöl gezisinin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Küçükali “Her zaman gençlerin yanında olan Sayın Bakanımız Süleyman Soylu’ya, İl Başkanımız Haydar Revi'ye, AK Parti Trabzon Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na, Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’e, KTÜ Öğrenci Konseyine, Avrasya Üniversitesi Öğrenci  Konseyine ve AK Parti Üniversite Teşkilatımıza şahsım ve yönetimim adına şükranlarımı sunarım.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.