Kamu Başdenetçisi Malkoç: "Avrupa gibi perişan olmadık"

Kamu Başdenetçisi Malkoç: “Türkiye çok şükür sağlık sisteminde dünyadaki en iyilerden bir tanesidir. Bu süreçte Avrupa ülkeleri gibi perişan olmadık.”

24 Nisan 2020 Cuma 13:06
Kamu Başdenetçisi Malkoç: "Avrupa gibi perişan olmadık"

SONNOKTA ÖZEL HABER - Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç Sonnokta’ya konuştu. Malkoç korona virüs gündemine dair şunları dile getirdi: “Dünyada iki buçuk milyondan fazla insan hasta olup virüse yakalandı. Ölüm sayısı da 200 bine yaklaştı. Dünya bu kadar acz içindeyken Türkiye bu süreçte gayet başarılı oldu. Halkımız konulan kurallara riayet ediyor. Doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız da olağanüstü mücadele içinde.” ÇOK ŞÜKÜR Malkoç şöyle devam etti: “Hastane hizmetlerinde dünya ortalamasının üstünde iyi durumdayız. Biz sağlık açısından dünyanın hiç bir ülkesi ile mukayese edilmeyiz. Türkiye çok şükür sağlık sisteminde dünyadaki en iyilerden bir tanesidir. Türkiye’de sağlık alanında yapılan hizmetler Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın öncülünde sağlanmıştır. Bu süreçte Avrupa ülkeleri gibi



 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.